Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspor'lu futbolculara moral tatlısı

Erdekspor

Balıkesir Bölgesi Marmara Grubu Süper Amatör Lig takımlarından Erdekspor-Avşaspor maçı öncesi Erdekspor’lu futbolculara moral tatlısı ikram edildi.

Balıkesir Bölgesi Marmara Grubu Süper Amatör Lig takımlarından Erdekspor-Avşaspor maçı öncesi Erdekspor’lu futbolculara moral tatlısı ikram edildi.  

Erdek18 Eylül Stadı’nda idman sonrası futbolculara tatlı ikram eden Erdekspor Kulüp Şadi Bayraktar lider olan takımını başarılarından dolayı kutladı.  

Bayraktar yaptığı açıklamada "18 Aralık 2022 Pazar günü, Erdek 18 Eylül Stadı’nda, Avşaspor ile mücadele edeceğiz. Takımımız Erdekspor namağlup olarak ligde hala liderliğini koruyor. Bu yüzden karşımızda hangi takım olursa olsun namağlup olduğumuz için normalden daha performanslı oynuyor. İnşallah Avşaspor ile oynayacağımız karşılaşmadan da alnımızın akıyla galip çıkacağız." diye konuştu.  

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek vefat eden Erdekspor’a sonsuz emekleri olan Ertan Horoz'u bir kez daha rahmetle anan Başkan Bayraktar, “Bizlere yıllardır karşılıksız olarak emek verdi, hiçbir bedel talep etmeden takımımızın ve sporcularımızın yanında bulundu. Kendisine minnettarız. Bugün kulübümüzün yöneticiliğini Serkan Saçıl ve Anıl Aydemir yine karşılıksız olarak sürdürüyor. Onlara da teşekkür ederim" dedi.  

Bilindiği gibi Erdekspor, 19 puanla, yenilgisiz olarak liderlik koltuğunda oturuyor. Kırmızı-Beyazlı takım, oynadığı 7 maçtan altısını kazanırken, birinde berabere kaldı. Bu maçlar sırasında rakip filelere 20 gol gönderip, 7 golü kalesinde gördü. Takımın kaptanlığını ise Aydın Eren yapıyor.  

Avşaspor ise 12 puanla 5. sırada yer alıyor  

Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Erdekspor' futbolculara moral tatlısı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı