Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdekspordan net galibiyet

Erdekspordan net galibiyet

Erdekspor: 2 Susurluk Belediyespor: 0

Hakemler: Arda Özyıldırım, Burak Bülbül, H. İbrahim Çoşkun.
Erdekspor: Mustafa, Uğur, Mesut, Hami, Onur, Berat, Aydın (Sonat), Mehmet, Kayhan, Polat (Soner) ve Ercan (Adem).
Goller: Dk.70 Ercan, Dk77  Sonat
Susurluk bel.spor: Yasin, Burçin, Olcay, Ramazan, Tolga, Mustafa, Melih, Turay, Altan, Muhammet ve Mustafa on biri ile oynadı.
24 Saat boyunca yağan yağmurun adeta göle çevirdiği sahada oyuncular futbol topundan daha çok kayganlaşan zeminle mücadele ettiler. Çok sert mücadelenin yaşandığı 90 dakika içinde orta hakem Arda Özyıldırım`ın, kartlarını kullanmaması iyi bir görüntü vermedi. Özellikle, maçın uzatma dakikalarında Erdekspor`lu Uğur`un ayağına yapılan müdahalenin çok ucuz atlatıldığını söylemekte yarar var.
Maça konuk takım Susurlukspor başladı. Erdekspor, maçın başlarında ağırlığını hissettirmeye başladı. Orta alandan geliştirmeye çalıştığı ataklarla etkili olmaya çalışan Erdekspor, Susurluk defansında maç boyu iyi oynayan kaptan Ramazan ve Tolga`nın iyi oyunu karşısında uzun süre zorlandı. Maçın ilk ve en önemli atağı dk.20 de Erdekspordan geldi. Sonat`ın 25 metreden vurduğu top üst direkten geri döndü ve hemen orada bekleyen Kayhan topu ağlara gönderse de bu gol ofsayt gerekçesi ile kabul görmedi.
Konuk takımın ilk önemli atağı dk.35`te geldi. Muhammet sağdan iyi geldi kale ağzında yaptığı vuruş Mustafa`da kalınca ilk yarı Erdekspor`un oyundaki ağırlığı ile 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya Erdekspor hızlı başladı. Erdekspor`un golü günün başarılı isimlerinden Ercan`ın ayağından geldi. Bu dakikada soldan dört kişi geçerek altı pasa gelen Ercan şık bir vuruşla topu köşeye gönderince Erdekspor 1-0 öne geçti. Golden sonra Erdekspor ataklarına yine devam etti. Bu kez sahneye Sonat çıktı. Bu oyuncu plase vuruşla skoru 2-0`a taşıdı.
Maçın son dakikalarında konuk takım biraz hareketlendi. Ama skoru değiştirebilecek golü bulamayınca maç atılan bu gollerle 2-0 Erdekspor lehine kapandı.
90 dakika sonunda, Erdekspor`un başarılı teknik adamı Haydar Akyüz, kestiği pasta ile galibiyeti oyuncularıyla birlikte kutladı. Erdekspor, yarın Zeytinli Belediyespor deplasmanına çıkıyor.
Erhan GÖÇMEN

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli