Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekspordan bir başarı fotoğrafı

Erdekspordan bir başarı fotoğrafı

2011-2012 Balıkesir Amatör Futbol sezonu öncesi Balıkesirspor alt yapısından Erdekspor kadrosuna katılan ve sezon boyunca oynadıkları futbolla göz dolduran Onur Akdeniz (18) ve Uğur Aygören (18) isimli genç futbolcular gerek teknik gerekse...

2011-2012 Balıkesir Amatör Futbol sezonu öncesi Balıkesirspor alt yapısından Erdekspor kadrosuna katılan ve sezon boyunca oynadıkları futbolla göz dolduran Onur Akdeniz (18) ve Uğur Aygören (18) isimli genç futbolcular gerek teknik gerekse fizik olarak seyircilerin beğeniyle izledikleri futbolcular arasına girdi.
Bu güne kadar oynadıkları her maçta yükselen bir grafik çizdikleri gözlenen bu çalışkan genç futbolcuların futbol olarak başarı merdivenlerini kolayca tırmanabilecekleri yönündeki işaretlerin yüksek olması Erdekspor`lu yöneticileri fazlasıyla memnun ediyor.
Son oynadıkları Etispor maçında, Erdekspor orta saha beşlisinin sağ ve solunda yer alan iki futbolcunun doksan dakika boyunca sergiledikleri istikrarlı futboluyla, uzun yıllar kırmızı-beyazlı formayı giymelerinin yanı sıra, daha üst klasman guruplarda forma giymelerine de kesin gözüyle bakılıyor.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı