Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdekspordan Ayvalık Adaspora üçlük tarife…

Erdekspordan Ayvalık Adaspora üçlük tarife…

Erdekspor: 3 Adaspor: 0

Balıkesir Süper Amatör Liginin 9.haftasında Ayvalık Adaspor karşısında attığı üç gol ve aldığı üç puanla dörtte dörtlük bir galibiyet serisi yakalayan Erdekspor, şampiyonluk yarışında bende varım dedi.
Futbola uygun saha ve hava şartlarında oynanan maça seyirci desteği ile başlayan Erdekspor, futbol olarak ortaya çok fazla bir şey koymasa da 90 dakika boyunca ortaya koyduğu iyi mücadele ile galibiyeti hak eden takım görüntüsündeydi.
Maçın Hakemleri: Ali Terzioğlu, H.İbrahim Coşkun, Volkan Kör.
Erdekspor: Murat 7, Uğur 8, Çağatay 7,  Emrah 7,  Murat 8,  Engin 7, İsmail 9, B.Uğur 9,  Sertaç 9,  Aydın 8.
Goller :  Dk.38 Aydın, Dk. 41 ve 85 Sertaç
Ayvalık Adaspor: Aşkın 6, Mustafa 7,  Ahmet 6, Azmi 6, Hüseyin 6, İsmail 7, Hakan 9, Mustafa 6, Onur 8, Serdar 8 ve Recep 7.
Oyuna Adaspor başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarım saatte sert geçen bir orta alan mücadelesi izledik. Misafir takım Adaspor daha çok sağ kulvarını kullanarak tehlikeler yaratmaya çalışırken Erdekspor ise her zaman olduğu gibi İsmail`in bölgesinden ataklarını geliştirme niyetindeydi.
Gol 38. dakikada geldi ama hemen bir dakika öncesinde Konuk takım Adaspor`un Hüseyin`le kale ağzında kaçırdığı önemli bir fırsat var ki bence maçın kırılma anıydı, çünkü dönen top gitti ve hemen bir dakika sonra Aydın`ın ayağından ağları bulunca skor da hemen değişiverdi 1-0. 
Golden sonra bir süre hakeme itirazlarını sürdüren konuk takım Adaspor bu arada konsantrasyonu nu da kaybedince Sertaç`ın ayağından bu kez ikinci gol geldi ve maçın ilk yarısı atılan bu gollerle 2-0 Erdekspor lehine kapandı.
İkinci yarıya konuk takım gole dönük olmak üzere iyi başladı ve hatta sağ taraftan getirdiği ataklarla fırsat da buldular ama Erdekspor`un fizik gücü karşısında çok da fazla etkili olamadılar. Maçın bu sonuçla biteceği sanılırken 85. dakikada sahneye tekrar Sertaç çıktı ve perdeyi kapattı 3-0.
Maçın yorumu:
Maç geneline baktığımızda hakem kadrosu olarak vasat bir yönetim gördüğümü söylemeliyim. Özellikle Erdekspor`a karşı diğer takımların aşırı sert oyunlarının dikkatimizi çektiğini söylemeliyim. Bu bakımdan hakemlerimizi bu konuda uyarmak istiyorum. Erdekspor gerçekten çabuk ve teknik oynamayı sürdüren bir ekip. Geçtiğimiz hafta Balıkesir Sanayispor maçında da benzer hareketleri izledik bu hafta da. Elbette futbol sert bir oyun olmalı ama kasti hareketlere de mutlaka düdükler çalınmalıdır.
Erdekspor`da bu gün her geçen hafta daha iyiye giden bir Aydın`ı izledik. Sertaç gün geçtikçe üstüne koyan bir golcü konumun da. Her iki Uğur`lar da bu gün yine iyi oynadılar. İsmail`i yazmıyorum, o sanki iyi oynamak için yaratılmış. Umarım çok daha büyür ve bizlerde kendisini alkışlarız diyorum.
Misafir takıma gelince; ilk yarı iyi idiler ama ikinci yarıda oyundan düştüler. Gol için ikinci yarıda ileriye çıkınca geriye dönmekte oldukça zorlandıklarını söyleyebilirim. Daha başka gollerde gelebilirdi ama olmadı. Adaspor`dan Hakan, Serdar ve Onur`u üretkenlikleri adına kutluyorum.     Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli