Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdeksporda yol ayrımı

Erdeksporda yol ayrımı

Haber bugün spor gündemine bomba gibi düştü. Erdekspor Teknik patronu Maksut Ünlü ve yardımcıları Kırmızı beyazlı ekiple yollarını ayırdı.

Haber bugün spor gündemine bomba gibi düştü. Erdekspor Teknik patronu Maksut Ünlü ve yardımcıları Kırmızı beyazlı ekiple yollarını ayırdı.
Temmuz ayında büyük umutlarla takımın başına getirilen ve transfer çalışmalarında titiz bir politika izlenmesi ardından başlayan hazırlık çalışmaları, kamp ve hazırlık maçları ardından başlayan lig de, birisi boş olmak üzere oynadığı 3 karşılaşmada 9 puan toplayarak grubunda liderlik koltuğuna oturan Erdekspor`da İzmir, Foça, Gümüşorduspor deplasmanı öncesinde alınan ayrılık kararı gözleri Erdekspor`a çevirdi.
Geçtiğimiz sezonda üç kez ayrılık yaşayan Erdekspor, yeni sezon için yaptığı hesaplar oynanan karşılaşmalar, elde edilen sonuç ve takım üzerindeki teknik yetersizlik kırmızı beyazlı ekipte yol ayrımını çabuk getirdi.
Teknikdirektör Maksut Ünlü, yardımcısı Aydın Akbaş, kondüsyoner Mehmet Talaş bu sabah başkan Metin Tırık ile vedalaşarak Erdek`ten ayrıldı.
Erdekspor hazırlıklarını tamamladığı Gümüşordu karşılaşmasına Cumartesi günü yeni antrenörü ile gidecek.
Erdekspor Başkanı Metin Tırık, yapılan değişikliğin kişisel bir tasarrut olmadığını, Maksut Ünlü ve
arkadaşlarından beşeri ilişki anlamında samimi dostlukları olduğunu ancak futbolda amacın başarıya endeskli olması zaman zaman böyle kan değişikliği yapılmasını öngörüyor.``
``Bizimde şu anki tasarrufumuz tamamen kan uyuşmazlığı sonucu teknik ekipte değişikliğe gidilmesidir.`` diyerek amacın kırmızı beyazlı ekibi daha spring bir performansa kavuşturmak olduğunu kaydetti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli