Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdeksporda yoğun mesai

Erdeksporda yoğun mesai

Ağustos ayı başında çalışmalara start veren Erdekspor futbolcuları, 2011/2012 futbol sezonuna Antrenörleri Haydar Akyüz eşliğinde devam ediyor.

Ağustos ayı başında çalışmalara start veren Erdekspor futbolcuları, 2011/2012 futbol sezonuna Antrenörleri Haydar Akyüz eşliğinde devam ediyor. Futbolcular, Kapıdağ ormanlık alanda enerji depolarken, diğer taraftan da yeşil sahada çalışmalarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz yıl takımını süper lige taşıyan takımın başarılı hocası Haydar Akyüz bu yıl da takımının başında sahaya çıkacak. Antremanlar sonrası görüşlerini aldığımız Erdekspor`un başarılı teknik adamı Haydar Akyüz, "Süper ligin farklılığını çok iyi biliyoruz. Bu sene ligin çetin geçeceğine inandığımız zorlu müsabakalardan iyi neticelerle ayrılmak istiyoruz. İyi ekip kurmuş olup, hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Hedefimiz hem centilmen, hem de gerçekten başarılı bir Erdekspor yaratmaktır. Önümüzde 20 günlük bir süre var. Bunu iyi kullanmak istiyoruz. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
İlk hazırlık maçı yarın
Erdekspor yarın (Pazar) günü Karabigaspor ile ilk hazırlık müsabakasına çıkıyor.
Erdekpor, bu arada altyapıdan yetişen stoper Hami Uçar ile sözleşme yeniledi. Takımın iskeletinde son belirlemeleri tamamlayacak olan Erdekspor, 17 Eylül Pazar günü ilk resmi müsabakasını Altınovaspor ile oynayacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı