Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdeksporda transfer çalışmaları başladı

Erdeksporda transfer çalışmaları başladı

Bu sezon mutlu sona ulaşan Erdekspor, gelecek yılın kadrosu için çalışmalara başladı. 2009/2010 futbol sezonunda Balıkesir-Marmara Gurubu 1. Amatör Küme şampiyonu olan ve gelecek yıl Balıkesir Süper Amatör Kümede...

Bu sezon mutlu sona ulaşan Erdekspor, gelecek yılın kadrosu için çalışmalara başladı.
2009/2010 futbol sezonunda Balıkesir-Marmara Gurubu 1. Amatör Küme şampiyonu olan ve gelecek yıl Balıkesir Süper Amatör Kümede zorlu maçlara çıkacak takımımız Erdekspor`da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.
Erdekspor`u şampiyonluğa taşıyan takımın başarılı teknik direktörü Haydar Akyüz`le birlikte transfer çalışmalarını birlikte yürüttüklerini söyleyen Erdekspor Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, transfer politikasında izleyecekleri stratejinin, "Amatör ruhu kaybetmeden, profesyonelce mücadele etmek" olarak açıkladı.
Süper Amatör Kümede şampiyon olduktan sonra, BAL LİGİ`ne yükselmeyi hedeflediklerini belirten Arslan, "Artık geri sayım başladı, teknik heyetimiz tamam. İskeletimizi muhafaza etmek kaydıyla yeni transferler yapacağız, sürpriz takımların Erdek`li oyuncularıyla görüşüyoruz. Netlik kazanınca kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.
Yönetim Erdek`ten manevi destek bekliyor
Açıklamalarının devamında Başkan Arslan, "Gün birlik ve beraberlik günüdür, Erdek`i seven, 1973 yılında deyim yerindeyse adeta küllerinden doğan Erdekspor`u seven tüm hemşehrilerimizi takımlarına destek olmaya davet ediyoruz. Biz, bu işi gönüllü olarak yapıyoruz. Bu yıl sıcak bir yıl olacak. Şansın bizden yana olması için çalışacağız ve başaracağız" şeklinde konuştu.
Arslan devam eden konuşmasında şöyle konuştu: "Erdekspor`da mevcut kadro korunup eksik yerlere takviyeler yapılacak. Erdek`li olup, Erdek dışındaki takımlarda oynayan çocuklarımıza Erdekspor formasını giydirmenin planlarını yapıyoruz. Bunun yanında, Erdekspor formasını giyerken, vatani görevi için takımdan ayrılan birkaç isim 1 ay sonra aramızda olacak. Bu kardeşlerimizde bıraktıkları yerden aynen devam edecek. Takımın ahengini bozmayacak, katkı sağlayacak çevre komşu ilçelerin futbol takımlarında forma giyen başarılı sporculardan görüştüğümüz isimler var. Takımın iskeleti bizim çocuklarımız oluşturup aksayan bölgelere transfer gündemimizde.1968`li yıllarda Erdek Gençlikspor Kulübünün formasını başarıyla giymiş, Beşiktaş Spor Kulübünün duayen isimlerinden Sinan Vardar bey efendi ile sık sık görüşüyoruz. Kendisi bize istenildiğinde futbolcu olarak destek verebiliriz sözü verdi. Bizlerde, kendilerinden gerektiğinde destek talep edebileceğimizi belirttik. Asıl amacımız, ilk baştan dediğim gibi, amatör ruhu kaybetmeden, profesyonelce mücadele etmenin gayreti içinde olacağız." dedi.
İlçe stadı bünyesinde kurulan Erdek Bilgisayar Gençlik Merkezi`nin son durumu hakkında da bilgi veren Arslan, gençlik merkezinde hizmet veren 10 bilgisayarı Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın hediye ettiğini açıkladı. Gençlik merkezine 10 bilgisayarın daha ihtiyacı olduğunu kaydeden Arslan, Belediye Başkanı Aysan`a gençlik merkezini bilgisayarla donattığı için teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli