Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdekspor´da seçim heyecanı

Erdekspor´da seçim heyecanı

Kulübün 2016-2017 dönemi tahmini bütçesi 2,5 milyon lira olarak belirlendi

Erdekspor Kulübü´nün olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
30 Nisan Cumartesi günü yapılması gereken ancak yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzerine dün kulübün sosyal tesislerinde, Şadi Bayraktar´ın divan başkanlığında gerçekleşen genel kurulda yönetim kuruluna Hüseyin Sarı, Mustafa Karakuş, Haluk Can Turan, Süleyman Oruç, Mustafa Kulalı, Ünver Akgün, Adem Çetin, Onur Nural ve Mehmet Özbinici seçildi.
Denetim Kurulu üyeliklerine Emin Can, Hulusi Ay ve Serdar Gerçel´in getirildiği genel kurulda, kırmızı-beyazlı kulübün 2016-2017 dönemi tahmini bütçesi 2,5 milyon lira olarak belirlendi.

/resimler/2016-5/10/2015384749021.jpg

Erdekspor Kulübü adına, yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan federasyonlara üye olunabilmesi konusunda kongre üyelerinden, yetki alan yönetim kurulu federasyon üyeliklerine Hüseyin Sarı, Süleyman Oruç ve Ertan Horoz getirildi. Gerçekleşen kongrede yine Erdekspor´a, taşınır taşınmaz menkul ve gayrimenkul satın alınması veya satılması, şirket kurulabilmesi veya bağışlanan bir şirketin kabul edilmesi, personel çalıştırılması, tüzel kişilerden ve kamu kurumlarından yardım talep edilebilmesi, lokal açılabilmesi, yer kiralanabilmesi ve kiralanan yerlerin müstecire kiralanabilmesi konularında yönetim kuruluna yetki verildi.
Gündem maddelerinin oy birliğiyle kabul edilmeleri ve tek liste ile yapılan seçimin ardından Erdekspor Başkanlığına yeniden seçilen Sarı, kongre üyelerine bir teşekkür konuşması yaptı.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdekspor seçim heyecanı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli