Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekspora özel otobüs

Erdekspora özel otobüs

İlçenin en köklü spor kulübü Erdekspora, üzerinde Erdeksporun amblemi ile Marmara Denizinin resmi bulunan bir otobüs tahsis edildi.

İlçenin en köklü spor kulübü Erdekspor`a, üzerinde Erdekspor`un amblemi ile Marmara Denizi`nin resmi bulunan bir otobüs tahsis edildi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından, Erdekspor`lu futbolcuların hizmetinde kullanılmak üzere Erdekspor Kulübüne tahsis edilen otobüsle, futbolcular bundan böyle deplasmanda oynanacak maçlara rahat ve güvenli bir şekilde gidecek.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan konu hakkında yaptığı açıklamada 1973 yılında kurulan ve yıllarca 3. lig ve amatör liglerde  başarıdan başarıya koşmuş ilçenin köklü takımlarından olan Erdekspor`a deplasmandaki maçlara gidebilmesi için belediye ye ait otobüslerden birini tahsis ettiklerini söyledi.
Dış ve iç bakımı yapılan koltukları yenilenen otobüs bundan böyle Erdekspor`lu sporculara hizmet verecek.
Erdek Belediye Başkanı olarak gençlere her zaman destek olacağının altını çizen Başkan Aysan, "Bu yıl Balıkesir 1. Amatör Marmara Gurubunda mücadele eden takımımızın destekçisiyim. Futbolcu kardeşlerimin amaçlarına ulaşabilmeleri için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz" dedi.
Erdekspor Kulüp Başkanı Mehmet Arslan`da, yıllarca başarıdan başarıya koşmuş Erdekspor gibi köklü bir spor kulübüne destek vermeye devam eden Belediye Başkanı sayın Hüseyin Aysan`ın gayretleriyle, futbolcuları deplasman maçlarına özel olarak hazırlanmış otobüsle gitmesinin çok önemli olduğunu belirtip, belediye başkanına teşekkür etti.
Bu sezon oynadığı gurupta şampiyonluğa ulaşmak için mücadele edildiğini hatırlatan Arslan, Erdekspor takımı tüm Erdek`lilerin takımıdır diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli