Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Erdekspora Eti freni

Erdekspora Eti freni

Yılların ezeli dost, ezeli rakip her iki takımı Etispor ve Erdekspor arasındaki heyecan dolu maçtan 3 puanla ayrılan olmadı.

Yılların ezeli dost, ezeli rakip her iki takımı Etispor ve Erdekspor arasındaki heyecan dolu maçtan 3 puanla ayrılan olmadı.
Maçı Hüseyin Karadağlı, Uğur Çavga ve Furkan Şehirli hakem üçlüsü yönetti.
Etispor: Hamza, Aşkın, Gökay, Ahmet, Barış, Kadir, Sercan, Ahmet, Mesut, İbrahim ve Yiğitcan.
Gol Dk.79 Aşkın
Erdekspor: Mustafa, Uğur, Mesut, Adem, Onur Batur, Mehmet, Sonat, Soner, Kayhan, Polat ve Onur A. on biri ile oynadı.
Gol Dk.44 Sonat.
Futbol için her şeyin uygun olduğu atmosferde güzel bir maç beklenirken, maçın orta hakemi Hüseyin Karadağlı böylesi tansiyonu yüksek bir maçta kartlarını kullanabilseydi, bu maç daha da güzel bir mücadeleye dönebilirdi ama olmadı. En azından iki net kırmızı kartın olması gereken maçta, maçın hakemi kartları geçiştirdi. Etispor-Erdekspor maçında, bol bol hakemi yanıltmaya yönelik hareketler yaşandı.
Şehitlerimiz için saygı duruşu sonrası oyuna ev sahibi Etispor başladı. Orta alanı kontrol ederek oyunu eline alan Etispor, ilk tehlikeli atağını Mesut`la yaptı. Daha sonra yavaş yavaş oyunda dengeyi kuran ve uzun toplarla Eti defansı nın arkasına sarkan Erdekspor`un ileri adamları 13. ve 20. dk. Sonat`ın ataklarıyla gole çok yaklaştı ama olmadı. 44.dk. Erdekspor nihayet aradığı golü buldu. Yine ileri atılan topta topu götüren Sonat bu sefer affetmedi ve topu ağlara gönderiverdi 0-1. İlk yarı bu skorla kapandı.
İkinci yarıda, yine orta alan mücadelesi vardı sahada. 55.Dak.Sonat çok müsait pozisyonda kaleye indi ama topu dışarı attı. 79. dakikada Etispor`un golü geldi. İleri bir topta ceza çizgisi üzerinde Aşkın çok sert vurunca oyuna beraberlik geldi. 90 dakika sonunda her iki takım puanları paylaşarak soyunma odalarının yolunu tuttu. Maçın geneline baktığımızda Etispor orta alanda iyi pas yaparken, Erdekspor ise uzun toplarla tehlikeli olamaya çalıştı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false