Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspora destek yemeği

Erdekspora destek yemeği

Balıkesir Süper Futbol Liginde liderlik koltuğunda oturan Erdekspora destek sürüyor.

Balıkesir Süper Futbol Ligi`nde liderlik koltuğunda oturan Erdekspor`a destek sürüyor. Bu desteğe paralel şekilde, Erdek`in köklü kurumlarından Yeşilim Camping-Restaurant, kırmızı-beyazlı futbolculara yemek verdi. Yemeğe, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan da katıldı.
Yeşillim Camping-Restaurant`ın sahibi Nuri Bulun, Erdeksporlu futbolcuların sezon sonunda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig`e (BAL) yükseleceklerine inandığını vurgulayarak, başarılar diledi. 
Erdekspor antrenörü Altan Kurtbaş, başarılarının sırrının birlik-beraberlik ve disiplinli çalışma  olduğunun altını çizerken, "Amacımız, lig sonunda Erdek`e şampiyonluk mutluluğunu yaşatmaktır" dedi.
Erdekspor Kulübü Başkanı Metin Tırık, Süper Lig`de şampiyonluk için mücadele vermelerinin yanı sıra alt yapıları da dahil 150 dolayında lisanslı gence spor yapma olanağı sağladıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ise Erdekspor`a belediyenin olanakları ölçüsünde her çeşit desteği verdiklerini vurgularken, şunları söyledi:
"Erdekspor`un bu yıl Bölgesel Lig`e yükselmesi için herkes elinden geleni yapıyor. Daha sonraki hedefimiz ise 3. Türkiye Ligi`ne yükselmektir. Biz, Erdeksporlu yöneticilerle el ele vererek, doğru işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bu arada, kısa bir süre sonra spor salonumuzun da açılışını gerçekleştirerek, gençlerimize daha çok spor olanağı tanıyacağız. Şimdiden, basketbol ve voleybol alt yapılarını oluşturmaya çalışıyoruz."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false