Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Erdekspor yönetiminden Vali Turhana ziyaret

Erdekspor yönetiminden  Vali Turhana ziyaret

Balıkesir Süper Amatör Liginin 2012/2013 futbol sezonu şampiyon takımı Erdeksporun Kulübü Başkanı, yöneticiler ile Erdek Belediye Başkanı gittikleri Balıkesirde Vali Ahmet Turhanı ziyaret ettiler.

Balıkesir Süper Amatör Liginin 2012/2013 futbol sezonu şampiyon takımı Erdekspor`un Kulübü Başkanı, yöneticiler ile Erdek Belediye Başkanı gittikleri Balıkesir`de Vali Ahmet Turhan`ı ziyaret ettiler.
Erdekspor`un Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tırık ile beraberinde Futbol Şube Sorumlusu Yaşar Ceyhun Mırız, Sportif Direktör Tarık Anık, Kaleci Antrenörü Soner Çete ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ı makamında ziyaret etti. 
2012/2013 Balıkesir Süper Amatör Ligi boyunca Erdekspor`un özellikle deplasmanlarda oynadığı maçların sorunsuz geçmesi için gösterdiği hassasiyetten dolayı Vali Turhan`a teşekkür eden Erdekspor Başkanı Tırık, üzerinde Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın ismi yazan Erdekspor forması hediye etti.   
Erdekspor Başkanı Tırık ve beraberindeki heyetin ikinci durağı Balıkesir İl Jandarma Komutanı Salih Göldal oldu. 
Sezon boyunca jandarmaya verdiği destek ve aldığı güvenlik tedbirlerinden dolayı teşekkür edildi. Komutan Göldal`a da isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi. 
Erdek heyeti daha sonra Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç`ü makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli