Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspor yeni yönetimi görev dağılımı yaptı

Erdekspor yeni yönetimi görev dağılımı yaptı

İlçenin en köklü amatör spor kulübü olan Erdeksporda geçtiğimiz hafta sonu işbaşına getirilen yeni yönetim kurulu gerçekleştirdiği ilk toplantıda görev bölümü yaptı.

İlçenin en köklü amatör spor kulübü olan Erdekspor`da geçtiğimiz hafta sonu işbaşına getirilen yeni yönetim kurulu gerçekleştirdiği ilk toplantıda görev bölümü yaptı.
Metin Tırık başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda yer alan üyeler ve üstlendikleri görevler şunlar:
Mali İşlerden sorumlu başkan yardımcısı: Murat Gülmüş, İdari İşlerden sorumlu başkan yardımcısı: Yunus Köroğlu, Sayman: Adnan Baykuş, Sekreter: Hakkı Paça, Genel Kaptan (Futbol şubesi sorumlusu): Efkan Cica, Alt yapı sorumlusu: Mehmet Üreten, İdari Amir: Burhan Demiray, Basın Sözcüsü: Erdoğan Lap
Görev bölümü dağılımında iş başına getirilen yöneticilerin isimlerini gazetemize açıklayan Erdekspor`un basın sözcüsü Erdoğan Lap, geride kalan 2011/2012 futbol sezonunda takımın ligi 5. sırada bitirmesini başarı olarak değerlendirdiklerini söyledi.
Erdekspor`un, Balıkesir Süper Amatör Liginde mütevazi bütçeyle ligi tamamladığına dikkat çeken Lap, "Gelecek yılla ilgili imkanlarımız dahilinde ihtiyaç olan bölgelere transfer yapılacak. 2012/2013 futbol sezonunda hedefimiz Bölgesel Amatör Ligidir. (BAL). Gelecek sezonda takımımıza destek verecek tüm sporsever halkımıza keyifli maçlar izletebilirsek ne mutlu bizlere. Her zaman söylediğimiz gibi ilçenin en eski spor kulübü Erdekspor`a herkesin sahiplenmesini özellikle rica ediyoruz. Görev bölümü dağılımında önemli görevler üstlenen yönetici arkadaşlarımızın başarılı olmaları sizlerin desteklerine bağlıdır." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false