Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdekspor yarın Küçükköysporu konuk edecek

Erdekspor yarın Küçükköysporu konuk edecek

Erdekspor kendi saha ve seyircisi önünde Küçükköyspor ile oynayacak. Balıkesir Süper Amatör Küme Temsilcimiz Erdekspor ilk yarının son maçında Küçükköyspor ile Erdek 18 Eylül İlçe Stadında oynayacak.

Erdekspor kendi saha ve seyircisi önünde Küçükköyspor ile oynayacak.
Balıkesir Süper Amatör Küme Temsilcimiz Erdekspor ilk yarının son maçında Küçükköyspor ile Erdek 18 Eylül İlçe Stadında oynayacak.
Erdekspor takım futbolcuları Teknik Direktörü Altan Kurtbaş nezaretinde çalışmalarını iddialı bir şekilde sürdürürken, görüşlerini aldığımız futbolcular maçı kesinlikle galibiyetle kapamak istediklerini söyledi.
Takımın Teknik Direktörü Altan Kurtbaş, görevi üstlendiği günden itibaren hedeflerini tutturacak programı uygulamakta sıkıntı çekmediklerini nitekim bu nedenle Erdekspor`un kalesinde sadece tek gol gördüğünü belirtti.
Skora dayalı sonuçtan çok, gol yemeden üç puan almanın hesap peşinde olduklarını belirten Kurtbaş, aynı zamanda taraftarın keyifle izlenip gururlanacağı bir oyun stilini sahaya yansıtmak arzusunda olduklarını belirtti.
Kırmızı beyazlı ekibin şampiyonluk hedefinden sapmadan yoluna devam ettiğini kaydeden Kurtbaş, hafta sonu Küçükköyspor`u yenerek yeni yıla mutlu bir şekilde girmek istediklerini kaydetti.
Öte yandan   Erdekspor U-19 takımı bugün Ocaklar sahasında Sarıköy U-19 takımı ile oynayacak. Maçın başlama saati 13.00
Erdekspor U-15 takımı yine bugün Sarıköy`de Gönen Bld.spor U-15 takımı ile oynayacak. Maçın başlama saati 11.00
 Erdekspor U-17 takımı ise 23 Aralık Pazar günü Ocaklarda Çelikspor U-17 takımı ile maç yapacak. Maçın başlama saati 11.00


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli