Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspor üç puanla döndü

Erdekspor üç puanla döndü

Zeytinli Bel.spor: 1 Erdekspor: 2

Çok soğuk hava ve bozuk bir zeminde oynanan mücadelesi yüksek tempolu maçın galibi konuk takım Erdekspor oldu. Baştan sona büyük bir mücadele içinde geçen maçı M.Orhan, M.Aksoy ve M.Ali Kayıkçı hakem üçlüsü yönetti.
Zeytinli Belediyespor: Murat, Tugay, Atilla, İlker, Nuri, Hakan, Volkan, Abdurrahman, Gökhan, Burak, Berkay.
Gol: Dk 44 Abdurrahman. Kırmızı Kart: Dk 75 Hakan
Erdekspor: Mustafa, Uğur, Mesut, Hami, Onur, Mehmet, Sonat, Soner, Kayhan, Polat ve Ercan on biri ile oynadı.
Goller: Dk 72 Kayhan, Dk.86 Sonat. Kırmızı Kart: Dk. 79 Hami, Ercan
Üç kırmızı kartın çıktığı, üç golün atıldığı haftanın en zor maçlarından biri olan Zeytinli Belediyespor-Erdekspor maçında heyecan maç boyu sürdü. İlk yarıda ev sahibi takımın, ikinci yarıda ise konuk takımın daha iyi oynadığı maçta, bu yıl Balıkesir Süper Amatör Ligi maçlarının çok daha çetin geçebileceği görüntüsü alındı.
5. Hafta sonunda takımların sıralaması ile bu hafta sonu, 14 Takımın yer aldığı Balıkesir Süper Amatör Ligi`nde ilk 5 hafta sonunda, Edremit Belediyespor (13), Gönen Belediyespor (12), Erdekspor (12), Sındırgı Belediyespor (11), Altınoluk Belediyespor (10), Etispor(10) ve Adaspor (10) puanla ilk 7. sırada yer takımlar oldu. Ama yinede önümüzde daha yapılacak çok maçların olması dolayısıyla çok şeyin değişebileceği unutulmamalı. Bu yıl son sıraya demir atan geçen yılın mücadeleci ekibi Bandırma Sanayispor`un henüz puanı yok. Susurlukspor iki puanla sondan ikinci, Eti Bigadiçspor üç puanla sondan üçüncü, Burhaniyespor üç puanıyla averajla sondan dördüncü sırayı alırken, Sakaryaspor ile Zeytinli Belediyespor takımları dörder puanla sondan 5. ve 6. sıraları alırken  topladığı 6 puanla 7. sırada  Altınova Belediyespor bulunuyor..
23 Ekim 2011 Pazar günü (yarın) süper amatör ligde yine iddialı maçlar var. Bandırma`da geçmişten günümüze aralarında hep tatlı bir futbol rekabeti olan Etispor ve Erdekspor takımları Bandırma Sanayi Stadı`nda saat 13.00`te karşı karşıya geliyor.
Erhan Göçmen

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false