Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekspor Teknik Direktörü Yücer: Gümüşordu maçına hazırız

Erdekspor Teknik Direktörü Yücer: Gümüşordu maçına hazırız

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Balıkesir Belediyesporu deviren Erdekspor, deplasmanından aldığı üç puanla galibiyet serisini kendi saha ve seyircisi önünde devam ettirmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Balıkesir Belediyespor`u deviren Erdekspor, deplasmanından aldığı üç puanla galibiyet serisini kendi saha ve seyircisi önünde devam ettirmek istiyor.
Erdekspor`da moraller çok yüksek seviyede seyrederken, haftanın ilk idman gününde futbolcularıyla buluşan başarılı teknik adam Sinan Yücer idman öncesi gazetemiz spor temsilcisi Erhan Göçmen`e yaptığı açıklamada, "Balıkesir Belediyespor maçını artık geride bıraktık. Önümüzde bundan sonra yapacağımız her maç gibi yine çok ciddi bir maçımız var. Hazırlıklarımız sürüyor, kazanmak için oynayacağız, kendimize güveniyoruz eksiğimiz yok, takım olarak kazanmaya odaklandık" şeklinde konuştu.
Erdekspor adına iyi işler ortaya koyarak ipi göğüsleyeceğimize ben ve tüm takım arkadaşlarım olarak yürekten inanıyoruz ifadelerini kullanan Yücer, dilerim, şans da bizden yana olur hep birlikte başarırız diyerek konuşmasına son verdi.
Antreman öncesi görüşlerini gazetemiz spor temsilcisine paylaşan takımın tecrübeli oyuncuları Feyzullah Hardal ve Ekrem Vatansever`de yaptıkları kısa açıklamada, "Bundan sonra her maçı final havası içinde oynayacağız. İyi oyundan ziyade galibiyetin önemli olduğu bir dönemi takım arkadaşlarımızla beraber kayıpsız geçmeyi hedefliyoruz. Umarız bunda da başarılı oluruz. Kupayı Erdek`e getireceğimize inanıyoruz diyerek sözlerini tamamladı.
Röportajdan sonra futbolcularıyla bir araya gelen Yücer, geçtiğimiz haftanın kritiğini yaptıktan sonra çalışma programına geçti.
Haber : Erhan Göçmen 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli