Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdekspor Süper Amatöre yaklaştı

Erdekspor Süper Amatöre yaklaştı

Erdekspor : 5 Manyasspor: 1 Balıkesir 1.Amatör Küme Marmara grubunda oynanan önemli maçta ev sahibi Erdekspor aldığı açık farklı galibiyetle şampiyonluğa biraz daha yaklaştı.

Balıkesir 1.Amatör Küme Marmara grubunda oynanan önemli maçta ev sahibi Erdekspor aldığı açık farklı galibiyetle şampiyonluğa biraz daha yaklaştı. Kalan son üç maçına dokuz puan gibi çok önemli bir puan avantajıyla çıkacak olan Erdekspor şampiyonluk turu için kalan son 270 dakikayı bekliyor. 
Hakemler: Hakan Semerci, Emrah Aztekin, Gökhan Varlık.
Erdekspor : Mustafa, Selim, Alper, Batuhan, Hami, Mehmet, Ercan, İrfan, Kerem,  Polat, Gürkan.
Goller: dk.10, 30 Hami, dk. 49, 68 Mehmet, dk.90 İrfan
K. Krt. Dk.70 Ercan
Manyasspor: Ömer, Erkal, Mustafa, Hayati, Servet, Erhan, Semih, Harun, Niyazi, Hakan, Sermet. Gol: dk. 20 pen. Harun
Oyuna Manyasspor başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçti.Her iki takımın sol tarafını kullanan gerek İrfan gerekse Servet bu dakikalarda oldukça hızlıydı. Atılan ilk gollerde bu iki futbolcunun gayretleri vardı. İrfan`ın hem 10 hem de 30 dakikalarda attığı korner atışlarında  iyi yer tutan Hami`nin iki golü gerçekten yapılış itibarı ile iyi gollerdi. Bu arada Servet`in üç kez geldiği ve hızla girdiği ceza alanında düşürülünce hakem haklı olarak verdiği penaltıyı kaptan Harun iyi bir vuruşla konuk takımın tek sayısını yaptı. İlk yarıyı Erdekspor 2-1 önde kapadı.
İkinci yarının ilk dakikalarda Mehmet skoru 3-1 taşıyınca Erdekspor rahatladı. Konuk takımın bu dakikalardaki iki önemli atağını kaleci Mustafa çok iyi refleksle  kurtarınca oyunculara güven geldi. Oyuna tekrar asılan Erdekspor, Mehmet`in 68 ve İrfan`ın uzatmalarda attığı gollerle skoru belirleyerek üç puanın sahibi oldu.
Bu hafta Mehmet (şifo) İrfan`la birlikte takımı sırtlarken kalede Mustafa yerinde yaptığı kurtarışlarla dikkatleri toplayan oyunculardı. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, her zaman olduğu gibi Erdekspor`u yakından takip eden belediye başkanı olarak yine tribündeydi.
Erdekspor Başkanı Mehmet Arslan maç sonu soyunma odasında tüm futbolcuları tek tek öperek tebrik etti. Yeni Erdek Gazetesi olarak Erdekspor'u  bu yıl gösterdiği başarıdan ötürü tebrik ediyor, başarılarının devamını dili yoruz.               Haber : Erhan GÖÇMEN

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı