Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspor Sportif Direktörü Anık: Futbol oyunu bir savaş değil

Erdekspor Sportif Direktörü Anık: Futbol oyunu bir savaş değil

Balıkesir Süper Futbol Liginde şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lige yükselme mücadelesi veren lider Erdeksporun sportif direktörü Tarık Anık, takımlarının, Burhaniyede, Burhaniye Belediyespor ile oynayıp, golsüz beraberlikle biten maçta yaşanan ol

Balıkesir Süper Futbol Ligi`nde şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig`e yükselme mücadelesi veren lider Erdekspor`un sportif direktörü Tarık Anık, takımlarının, Burhaniye`de, Burhaniye Belediyespor ile oynayıp, golsüz beraberlikle biten maçta yaşanan olaylar nedeniyle düşüncelerini açıklarken, "Futbol, bir savaş değil, centilmenlik sınırları içinde gerçekleştirilmesi gereken bir spordur. Bunu kimse unutmasın" dedi.
Burhaniye Belediyespor deplasmanında bekledikleri futbolu sergileyememelerine karşın bir puanla dönmeyi başararak, liderliklerini koruduklarını vurgulayan Anık, şu değerlendirmede bulundu:
"Körfez takımları ile Erdekspor, birbirlerinin ebedi dostudur ve öyle kalmalıdır. Bunu ortadan kaldırmak isteyenlerin inanılmaz oyunlarını ibret ve üzüntüyle izliyoruz. Dilerim, kısa sürede sağduyu önde gelir ve herkes, futbolun bir centilmenlik sporu olduğunu anımsar ve savaşa dönüştürme çabasından vazgeçer. Bu hafta, kendi evimizde Yeni Sanayispor`u konuk edeceğiz. Rakibimiz, ligin iyi futbol oynayan, güçlü bir takımı. Yeni Sanayispor maçında, Altınoluk Belediyespor`u yendiğimiz maçtan sonra biraz düşüş gösteren futbolumuzun kalitesini yükselterek, maçı kazanmak istiyoruz."
Anık, Yeni Sanayispor maçı öncesi kırmızı-beyazlı takımda sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false