Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdekspor Sezonu dün açtı

Erdekspor Sezonu dün açtı

Hazırlık maçında Erdekspor, Bigaspor'u 2-0 yendi

2012-2013 Balıkesir Süper Amatör futbol sezonu için hazırlıklarını sürdüren Erdekspor dün 18 Eylül stadında Bigasporla oynadığı hazırlık maçıyla yeni sezona merhaba dedi.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye başkanı Hüseyin Aysan, Erdekspor kulübü Başkanı Metin Tırık ile Erdekspor yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların katılımı ile önce kurban kesimi yapıldı ve ardından Kaymakam İsmail Kaygısız`ın kısa konuşması sonrası sezonun ilk maçı Bigaspor maçı yapıldı. 
Balıkesir bölgesi hakemlerimizden Emrah Yılmaz, Ayhan Ender ve Arda Özyıldırım`ın yönettiği maçta heyecan büyüktü. Her iki takımında kazanmak için çıktığı maçta ev sahibi takım Erdekspor sezonun ilk hazırlık maçı olmasına rağmen lige daha hazır bir takım görüntüsü verdi
Maça Erdekspor, Murat, İsmail, Çağatay, Onur, Emrah, Maşallah, Engin, Gökan, Ercan, Abdi ve Soner onbiri ile oynadı
Goller dk. 25 ve 70  Engin
Bigaspor Selim, İsmail, Fatih, Mustafa, Sedat, Cihat, Ünsal, Eray, Batuhan, Burak ve Semih on biri ile oynadı.
Maça Bigaspor başladı. Oyuna rüzgarı arkasına alarak başlayan Erdekspor ilk yarıda oldukça etkin bir futbol oynadı. Özellikle her iki kanadı iyi kullanan İsmail ve Çağatay`ın yanı sıra Ercan ve Gökan`ın iyi oyunları ile Erdekspor maçta üstünlüğünü yakaladı. Her iki golde de Engin``ın  vuruşları isabetliydi.  Bu yarıda misafir takım kalecisi Selim iyi kurtarışlar yaparken kaptan Sedat geride her topa müdahalesi ile göz doldurdu.
İlk yarısı 1-0 Erdekspor lehine kapanan hazırlık maçının ikinci yarısında da yine Erdekspor üstündü. Sağdan soldan iyi akınlar geliştiren Erdekspor`un  lige çok hazır bir görüntü çizdiğini söylemek mümkün. Ama konuk takım Bigaspor`un da iyi oyuncuları var ve topu zaman zaman çok iyi kullanarak ataklar yaptıklarını söyleyebiliriz.
70. Dakikada Erdeksporlu Gökan`ın sağdan iyi getirip ortaladığı topu şık bir vuruşla ağlara gönderen Engin maçın adamıydı.
Sonuç olarak taraftarlar iyi bir hazırlık maçı izlediler. Bigasporu için bir şey söyleyemem ama Erdekspor bütün hatlarıyla iyi göründü. Ve yapacağı hazırlık maçlarıyla sezona çok daha iyi başlayacağı kesin. Her iki takımımıza başarılar diliyorum.       
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli