Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Erdekspor sezonu açtı

Erdekspor sezonu açtı

Erdekspor 2010-2011 amatör futbol sezonu için Eylül ayı başında başladığı koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışmaları tamamlayıp sahaya indi.

Erdekspor 2010-2011 amatör futbol sezonu için Eylül ayı başında başladığı koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışmaları tamamlayıp sahaya indi.
Teknik direktör Haydar Akyüz yönetiminde dağ bayır demeden, 15 gün boyunca yaptığı çalışmalarla güç depolayan Erdeksporlu  futbolcular, ilk hazırlık maçını Pazar günü saat 16.00`da Erdek 18 Eylül Stadında, Çanakkale Süper Amatör Ligi takımlarından Adaspor ile yaptı.
Maçtan önce yapılan dualar ve kurban kesimi ile hayırlı bir futbol sezonu dileğinde bulunan Erdekspor yönetimi ve futbolcuları, hedeflerinin süper lig olduğunu, tüm hazırlıkların buna göre yapıldığını ifade ederek yeni futbol sezonunun tüm amatör futbol camiasına hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.
Kurban kesimi sonrası oynanan maçta ise takımlar yenişemeyerek sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Maçın golleri ilk yarıda oldu. Erdekspor`un golünü uzaktan sert bir şutla kaptan Polat atarken bu golün cevabı golden iki dakika sonra rakip takım oyuncusu Sedat`ın ayağından geldi. Sağdan yapılan bir duran top atışında topa son dokunan Adaspor`lu futbolcu ağları bulunca skoru eşitledi 1-1.
İlk maç olmasına rağmen oldukça sert ve yüksek tempoda oynanan maçta konuk takım Adaspor`un hazır bir takım olduğu görüldü. Takım olarak iyi top yapan, çok koşan bir amatör küme takımı izlenimi verdi. Maçın her iki devresini de değişik tertiplerle oynayan ev sahibi Erdekspor için bir şeyler söylemenin henüz çok erken olduğu ama oynayan geniş kadroya bakınca  iyi bir takım, bir üst kümeye çıkma şansının da yüksek olduğunu belirtmekte fayda var.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli