Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekspor şansını iyi kullanamadı

Erdekspor şansını iyi kullanamadı

Erdekspor : 2 Bozüyük Vitraspor: 2

Hakemler: Ayhan Sekendiz, Arif Dilmaç, Gökhan Barçın, Cihangir Küçük (Antalya Bölgesi)
Erdekspor: Gökhan, Abdullah, Ekrem, Onur, Emre, Mustafa, Orçun, Tarık, Cumali, Süleyman, Fatih.
Goller: Dk.17, 89  Mustafa Er
Bozüyük Vitraspor: Yasin, Oğuzhan, Görkem (Yusuf), Semih, Yenal, Tarık, Bülent, Önder,  Faruk, Sabahattin, Bilal (İsmail).
Goller: Dk.50 Yenal, Dk.80 Faruk
Ligin tamamlanmasına üç hafta kala hem zirveyi ve hem de kümeden düşmeyi ilgilendiren maç Pazar günü Erdek 18 Eylül stadyumunda oynandı. Rüzgarlı bir havada ve kalabalık bir seyirci kitlesi önünde oynan maç da aldığı sürpriz bir beraberlikle ikincilik şansını mucizelere bırakan Erdekspor artık son iki hafta da rakiplerinin puan kayıplarını bekleyecek.
Maça Erdekspor başladı. Sağlı sollu ataklarla Vitraspor kalesinde gol arayan Erdekspor özellikle Fatih`in kullandığı sol koridordan iyi ataklar geliştirdi ama tüm bu pozisyonları harcayınca ilk yarıyı Mustafa`nın attığı tek golle kapatabildi 1-0.
İkinci yarıya bu kez Vitraspor iyi başladı. Erdekspor`u önde durdurmayı amaçlayan ve bunda da epey başarılı olan konuk takım Vitraspor sağ kanadından kazandığı bir duran topta Yenal`ın kafası ile kazandığı beraberlik sonrası sahada daha dikkatli oynamaya başladı. Kalesi önünde çoğalarak Erdekspor ataklarına geçit vermeyen Vitraspor, dakikalar 80`i gösterirken bu kez Faruk`la öne geçerek skoru 2-1`e taşıdı.
Son on dakikada saha da hep Erdekspor atakları vardı ama gol 89. dakikada Mustafa`nın kafasından gelerek skor 2-2 oldu.

Uzatmalarda da durum değişmeyince Erdekspor sahasında iki puan bırakarak play off şansını da zora sokmuş oldu.
Maçın Yorumu: Maça baktığımızda Erdekspor iyi gününde değildi. Zaman zaman kazandığı gol fırsatlarını cömertçe harcayınca, maçta istediğini alamadı. Konuk Vitraspor genç bir takım olarak sahada iyi mücadele etti. Hatta 1-2 önde götürdüğü maçı kazanabilseydi ligde kalma adına da epey rahatlayacaktı ama olmadı. Bu maç sonucuyla aslında her iki takımın da sahadan istediğini alamadığını söylemek mümkün.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı