Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdekspor sahaya indi

Erdekspor sahaya indi

Geçtiğimiz yıl mütevazi bir kadro ile mücadele ettiği Balıkesir Süper Amatör liginde 5.sırada ligi tamamlayan Erdekspor geçtiğimiz sezondan kazandığı tecrübelerle bu yıl hedef büyüterek şampiyonluk hesapları yapıyor.

Geçtiğimiz yıl mütevazi bir kadro ile mücadele ettiği Balıkesir Süper Amatör liginde 5.sırada ligi tamamlayan Erdekspor geçtiğimiz sezondan kazandığı tecrübelerle bu yıl hedef büyüterek şampiyonluk hesapları yapıyor.
Tecrübeli hoca Talat Evren`i kırmızı beyazlı takımın çalıştırıcılığına getiren Erdekspor yönetimi oluşturduğu transfer komitesi ile 10 yeni futbolcuyu renklerine bağlayarak güçlü bir Erdekspor yaratmak düşüncesi ile biri izinli tüm futbolcuların tam kadro olarak katılımı ile Erdek 18 Eylül stadının yeşil çimlerine ayak bastılar.
Sabah akşam, günde iki idmanla çalışmalarını sürdüren Erdekspor`un tecrübeli hocası Talat Evren, idman öncesi basın mensuplarına kendini tanıttı.
14 yıl profesyonel futbolcu ardından 13 yıl da profesyonel takımlarda hoca olarak görev yaptığını anlatan Evren, son üç yılını bölgemizin güçlü amatör takımlarından olan Sanayispor ve Gönenspor takımlarıyla geçirdikten sonra bu yıl Erdek`te Erdekspor`la birlikte olduğunu söyledi.
Buraya gelmekten son derece mutlu olduğunu belirten Evren, "Hedefimiz önce iyi bir takım kurmak sonra çalışmak ve ardından zirveyi kovalamaktır. Buna hazırlık olarak günde iki idmanla çalışmalarımıza devam ederek dayanıklılık ve fiziksel gücümüzü arttırmayı hedefliyoruz. Tesislerimiz ve çalışma ortamlarımız çok iyi, bundan da çok memnunum. Böyle ortamları iyi kullanarak keyif veren ve zevkle izlenen bir takım yaratmak düşüncesindeyim. Bu imkanları bizlere sunan başta Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan olmak üzere kulüp başkanımız Metin Tırık`a ve böyle bir takımı hazırlayan Burhan Demiray başkanlığında çalışan Efkan Cica, Mehmet Üreten, Ozan Akman ve Soner Çete`den oluşan transfer komitemize çok teşekkür ediyorum. Seyircisi, yöneticisi ve basınıyla hep beraber bir takım olmak durumundayız. Başaracağımıza inanıyorum. Yeni sezonumuz hepimize hayır olsun" şeklinde konuştu.
Daha sonra takıma katılan yeni transferler ile genç takımdan gelen genç sporcuların ayrı ayrı takdim edilmesinde sonra Talat Evren ve kaleci antrenörü Soner Çete ile yöneticiler Burhan Demiray ve Mehmet Üreten`in katılımı ile  2012-2013 Erdekspor futbol takımı olarak fotoğraf çe kilmesinden sonra takım sahaya çıkarak normal çalışmalarına başladı.   
Haber: Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli