Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Erdekspor olağanüstü kongreye gitti

Erdekspor olağanüstü kongreye gitti

Erdekspor Olağanüstü Kongreye giderek, yönetim kurulunda değişiklik yapıldı. Erdekspor Olağanüstü Kongresi Erdeksporun 18 Eylül İlçe Stadındaki Sosyal Tesislerinde düzenlendi.

Erdekspor Olağanüstü Kongreye giderek, yönetim kurulunda değişiklik yapıldı.
Erdekspor Olağanüstü Kongresi Erdekspor`un 18 Eylül İlçe Stadındaki Sosyal Tesislerinde düzenlendi.
Olağanüstü kongreye neden gidildi? sorularına cevap veren Erdekspor Kulüp Başkanı Metin Tırık, Erdekpor`un daha iyi yapılanması adına böyle bir kongreyi yapmak zorunda kaldıklarını açıkladı.
Olağanüstü kongreyi Erdekspor`un daha iyi yerlere gelmesi için yaptıklarını ileri süren Tırık, "Erdek Kapalı Spor Salonumuz da açılınca Erdekspor bünyesinde basketbol, voleybol gibi değişik branşlar da kulüp bazında faaliyet göstermek istiyoruz. Bu yapılanma içinde, voleybol ve basketbol dallarında görevlendireceğimiz arkadaşlar olduğu için kongreyi devre arasında yapmak istedik" dedi.
İşadamı Yaşar Ceyhun Mırız`ı yeni yönetim kurulunda görev almasının Erdekspor`un gelecekteki başarısı için çok önemli olacağının altını çizen Tırık, Mırız`ın Erdekspor Kulübünün Şube Sorumlusu olarak görev alacağını belirtti. 
Yönetimde kısmı değişiklik yapıldığına değinen Tırık, kongrenin Erdekspor`a hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. 
Tek listenin seçime katıldığı Erdekspor Olağanüstü Kongresinde, 5 Ocak 2013 - 5 Nisan 2014  dönemi için seçilen yönetim ve denetim kurulları listesi şu isimler girdi:
ASİL YÖNETİM : Metin Tırık, Yaşar Ceyhun Mırız, Adnan Baykuş, Yunus Köroğlu, Murat Gülmüş, Burhan Demiray, Mehmet Üreten, Erdoğan Lap, Efkan Cica.
YEDEK YÖNETİM : Hakkı Paça, İbrahim Kutas, Mustafa Çağlar, Hüseyin Uz, Osman Benli, Anıl Aydoğmuş, Ufuk Bölükbaş, Ali Tarkan Göl, Uğur Kurt.
ASİL DENETİM : Hamdi Özdemir, Recep Yücebaş, Hüsnü Kurtoğlu
YEDEK DENETİM : Ozan Akhan, Ahmet Üner, Erhan Özen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli