Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekspor ligi bekliyor

Erdekspor ligi bekliyor

2012-2013 Balıkesir Süper Amatör Ligi futbol müsabakalarının 30 Eylül Pazar günü başlaması nedeniyle kısa bir açıklama yapan Erdekspor Genel kaptanı Efkan Cica, iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz.

2012-2013 Balıkesir Süper Amatör Ligi futbol müsabakalarının 30 Eylül Pazar günü başlaması nedeniyle kısa bir açıklama yapan Erdekspor Genel kaptanı Efkan Cica, iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Oynadığımız 6 hazırlık maçında eksikliklerimizi gördük. Hocamız Talat Evren`le birlikte takım olarak lige iyi hazırlandığımıza inanıyoruz. Her ne kadar son hazırlık maçımız olan Çanspor maçını kendi sahamızda 1-0 kaybetmiş olsak da bu sonuca rağmen takımımızın sahada gösterdiği mücadeleden memnunuz.
Özellikle son bir hafta içinde oynadığımız üç ciddi hazırlık maçı dolayısıyla futbolcularımızın yorulabileceğini de düşünmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.
Unutmayalım ki lig çok farklı bir mücadele gerektiriyor. Bizlerde bu mücadeleye hazırız. Oynayacağımız ilk lig maçı olacak olan Etispor maçında gerçek gücümüzü göstereceğimize inanıyorum diyerek konuşmasını sürdüren Cica, Etispor-Erdekspor maçı yıllardan beri bölgemizde oynanan derbi niteliğinde olan bir maçtır. Bizler centilmenlik içinde Erdek`e yakışacak iyi bir futbol oynayarak lige başlamak arzusundayız. Bu vesile ile tüm amatör takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi. 
Haber: Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli