Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdekspor, biri Kamerun`lu 4 oyuncuyla anlaştı

Erdekspor, biri Kamerun`lu 4 oyuncuyla anlaştı

Erdekspor, devre arasında biri Kamerun`lu olmak üzere dört yeni oyuncuyu kadrosuna katarken, bazı futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor.

Erdekspor, devre arasında biri Kamerun`lu olmak üzere dört yeni oyuncuyu kadrosuna katarken, bazı futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor. Erdekspor Sportif Direktörü Can Cangök, devre arasında anlaştıkları yeni futbolcular ve serbest bıraktıkları oyuncularla ilgili bilgiler verdi. Buna göre kırmızı-beyazlı takım, Isparta Eğirdirspor`dan, 1988 doğumlu forvet oyuncusu Durmuş Erol, Bodrum Belediyespor`dan 1986 doğumlu stoper Levent Çınar, Akşehirspor`dan 1984 doğumlu orta alan oyuncusu Tamer Bal`ın yanı sıra Kamerun`lu ön libero Patrick ile anlaştı. Yine Gana`lı Chris ve Nijerya`lı Aziz ile görüşmeler de sürüyor.
TAKIMDAN AYRILANLAR
Sportif Direktör Can Cangök, takımdan ayrılan oyuncularla ilgili olarak da bilgiler verdi. Buna göre Tarık, Manisa Büyükşehir Belediyespor; Doğukan ve Bülent Çakmak, Çorluspor ile anlaştılar. Bahadır ve Abdullah`ın da takımdan ayrılacakları öğrenildi.
Cangök, bu yıl Erdekspor`un bir kabuk değişimi geçirmekte olduğunu vurgularken, "İkinci yarı maçlarında da en iyi sonuçları almaya çalışacağız. Bu arada alt yapımızı da güçlendirmek istiyoruz. Artık alt yapılar, her zamankinden fazla önem kazanmıştır" dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli