Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Erdekspor Başkanı Tırık:

Erdekspor Başkanı Tırık:

Balıkesir Süper Amatör Liginin 2012-2013 Futbol Sezonunda Erdeksporun, şampiyon olarak bitirmesi ilçede sevinç yaratırken yönetim de, futbolcular ve taraftarlara onur yemeği verdi.

Balıkesir Süper Amatör Liginin 2012-2013 Futbol Sezonunda Erdekspor`un, şampiyon olarak bitirmesi ilçede sevinç yaratırken yönetim de, futbolcular ve taraftarlara onur yemeği verdi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve kulüp yöneticiler ile bir kısım taraftarların hazır bulunduğu yemekte konuşma yapan Erdekspor Kulüp Başkanı Metin Tırık, futbolculara, taraftarlara ve teknik heyete teşekkür ettiği konuşmasında özetle şunları söyledi: "Öncelikle bizim bu gece burada toplanmamızı sağlayan futbolcularıma, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a, tüm yönetim kurulumuza ve bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sezonu şampiyon olarak bitirdik ve seneye Bölgesel Amatör Liginde (BAL) oynamaya hak kazandık. Ancak asıl başarılar bu noktadan sonra gelecek olan başarılardır ve yine hep beraber bu takımı şampiyon yapacağımızdan eminim.
Erdekspor`un başarısı için uzun yıllar emek harcayan eski başkanımız Mehmet Arslan beyefendi bize bir bayrak teslim etti ve biz de hep beraber çalışarak bu noktalara geldik. Yine hep beraber çalışarak bu bayrağı daha da ilerilere taşıyarak inşallah yeni şampiyonluklar kazanacağız" dedi.
Devamı Sahife 6'da


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı