Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekspor BAL Liginde kalıcı olmaya kararlı

Erdekspor BAL Liginde kalıcı olmaya kararlı

Erdeksporun Teknik Direktörü Maksut Ünlü nezaretinde transfer çalışmalarını sürdüren Erdekspor, Pazartesi günü sahaya inmeye hazırlanıyor.

Erdekspor`un Teknik Direktörü Maksut Ünlü nezaretinde transfer çalışmalarını sürdüren Erdekspor, Pazartesi günü sahaya inmeye hazırlanıyor.
Erdekspor teknik heyetince, Bal liginde mücadele edebilecek kapasiteye sahip futbolcu arayışları devam ederken, diğer taraftan aynı grupta mücadele edeceği rakiplerinin transfer ataklarını yakından takip ediyor.
Erdekspor`da, teknik patron Maksut Ünlü ile birlikte, Sportif Menajer Tarık Anık, Genel Kaptan Ceyhun Mırız ve izleme komitesi üyesi Oktay Karadağ`ın yeni sezonda Erdekspor`un oyun kalitesi ile doyurucu bir takım oluşması için transfer çalışmalarına titizlikle devam ettikleri öğrenildi.
Erdekspor teknik heyeti bugüne kadar anlaşma yaptığı oyuncularına Pazartesi günü için çağrıda bulunarak yeni sezon çalışma programını açıklayacak. 
Takımın sahaya adım atmasıyla, kondüsyon çalışmalarının Kapıdağ`da, taktik çalışmalarının ise Bandırmaspor`un 2 numaralı antrenman sahasında yapılacağını bildiren Teknik Direktör Maksut Ünlü, Ağustos Ayının ilk haftasında 2013/2014 futbol sezonu açılış töreninin kurban kesimiyle start alınıp, tüm takımın taraftarlara tanıtılacağını belirtti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı