Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdekspor yeni sezonu açtı

Erdekspor  yeni sezonu açtı

Bu yıl BAL Liginde mücadele edecek olan Erdekspor yeni sezonu Erdek Belediye ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, Belediye Meclis Üyeleri, Erdek Emniyet Müdürü Erol Acar...

Bu yıl BAL Liginde mücadele edecek olan Erdekspor yeni sezonu Erdek Belediye ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, Belediye Meclis Üyeleri, Erdek Emniyet Müdürü Erol Acar, Erdek Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, Erdekspor eski başkanları Mehmet Arslan ve Metin Tırık ile çok sayıda taraftarların da katılımıyla düzenlenen törenle açtı. 

BAŞARIYI YAKALAMAK İSTİ YORUZ
Kurban kesimi ve duaların okunmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Sarı, amatör sporları yerel yönetimlerin ciddi destek vermeleri gerektiğini, futboldan başka tüm amatör branşlarda da başarıyı yakalamak azminde olduklarını söyledi. Türkiye genelinde dereceler alan atletizmden sonra Erdekspor`un da başarılı sonuçlar alması için yerel yönetim olarak kendilerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacaklarını ifade etti.
NEDEN ERDEKLİ FUTBOLCU YOK?
Takımda neden Erdekli futbolcu bulunmadığının kendisine sorulduğunu da ifade eden Hüseyin Sarı, Erdekli amatör sporcuların elinden tutmamız gerekiyor ki onları yetiştirebilelim. Uyuşturucu ile olan mücadelemizi daha da genişleterek sunacağız. Gençlerimizi bu beladan uzat tutmak için de spora önem vermeliyiz. Ancak amatör sporda sadece yerel yönetimlerin katkısının yetmeyeceğinin de altını çizere, tüm Erdek halkının takımına ve amatör spora sahip çıkmasını, ancak bu şekilde Erdekli sporcuların çıkabileceğini, amatör sporcular yetiştirmek için de her kesimin bu yönde yerel yönetimi desteklemelerini istedi.
EMEKLERİMİZİN BOŞA GİTMESİNİ İSTEMİYORUZ
Yerel yönetim ve Erdek`teki STK kuruluşlarıyla birlikte Erdek’in ileri gelenleri ve esnafıyla ortak bir karar aldıklarını ve bu yıl emeklerinin boşa gitmemesi için bir uzlaşı sağladıklarını da belirtti. Hüseyin Sarı, “Babamın kurduğu Erdekspor`da daha önceleri de başkanlık yaptım, Erdekspor`a emek vermiş, gelmiş geçmiş tüm insanları burada saygı ve sevgiyle anıyorum.” dedi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Erdekspor, Kara Biga Belediyespor ile sezon açılışı nedeniyle özel bir karşılaşma da yaptı.
ERDEKSPORUN MEVCUT KADROSU
Erdeksporun kadrosunda; Sportif Menejer Can Cangök, Teknik Direktör Mesut Dilsöz, Antrenörler Engin Çatır, Remzi Korkmaz ve Süleyman Pöge ile futbolcu olarak da Gökhan Yılmaz, Hakan Ezenerden, Bülent Çakmak, Ekrem Vatansever, Berkan Ergene, Bahadır Altın, Ali İşleyen, Fatih Yorulmaz, Abdullah Çivelek, Tuncay Himtaş, Tarık Coşkun, Cihan Kılıçlı, Alperen Hamzaçolak, Abdullah Demir, Birindar Güneş, Hasan Karaduman, Ömer Faruk, Orçun Akgün, Ayhan Altınkılıç ve yabancı olarak Dardan Rogova bulunuyor.
Haber : Sayim Alkazak



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli