Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ERDEKSPOR KOLAY KAZANDI; Erdekspor 2 Bigadiçspor 0

ERDEKSPOR  KOLAY KAZANDI; Erdekspor  2  Bigadiçspor  0

Futbola uygun bir hava ve saha zemininde oynanan Balıkesir Bölgesi ikinci hafta Süperlig maçında iyi gününde olmasa da her iki yarıda attığı gollerle Erdekspor kolay kazandı.

 Erdekspor ;   Mustafa, Mehmet, Mesut, Onur, Berat, Hami, Aydın, Soner ( Kerem), Kayhan, Polat ve Ercan

Bigadiçspor  İsmail, Emin, Mehmet, Bayram, Süleyman, Aşkın, Cihan, A.Timur, K.Engin, Samet ve Mahmut
Futbola uygun bir hava ve saha zemininde oynanan Balıkesir Bölgesi  ikinci hafta Süperlig maçında iyi gününde olmasa da her iki yarıda attığı gollerle Erdekspor kolay kazandı. Baştan sona adeta  gelişi güzel bir futbol anlayışı ile oynanan maçta her iki takımda bir varlık gösteremeden 90 dakikayı tamamladılar.

Maçı Balıkesir bölge hakemlerimizden Serdar Karakuş, Serhat Korkmaz ve Aykut Kuvvetli hakem üçlüsü yönetti

Maça Erdekspor başladı ama ilk tehlikeli atak misafir takımdan geldi. Ani gelişen atakta Aşkın yakın mesafeden topu auta atınca Erdekspor derin bir nefes aldı. Oyuna yavaş yavaş ağırlığını koyan Erdekspor 9. dk. ileri bir topta Aydın'ın asisti ile Kayhan topu ağlara gönderince Erdekspor sahasında hem sezonun hem de maçın ilk golünü kazanmış oldu 1-0. Golden sonra konuk takımın sahanın iyi oyuncusu, Mahmut'un soldan getirdiği toplarla etkili olmaya çalıştıysa da stoper Berat'ın iyi oyunu ve yerinde müdahaleleri  ile bunda başarılı olamadılar. İlk yarı 1- 0 Erdekspor lehine kapandı.

İkinci yarıya konuk takım iyi başladı. Erdekspor geride 4 adamla çakılı kalınca orta sahayı misafir takıma bırakmış oldu. Bu yarıda konuk takımdan Aşkın ve oyuna sonradan giren İsmail orta alanda etkili göründüler. Maç boyu ileri geri iyi çalışan ve iyi pozisyon alan Ercan orta alanda yalnız kalınca yerini Kerem'e bıraktı. Bu yarıda Erdekspor'dan  Kayhan, Aydın ve Polat'ın topla fazla oynamaları takımı yavaşlatınca Erdekspor'un hızı kesiliverdi. Maç bu sonuçla biteceği düşünülürken ileri bir topta kazanılan korner atışında her zaman olduğu gibi Aydın yine kafasını vurunca top ikinci Erdekspor golü olarak konuk takım ağlarına takılmış oldu 2-0.

ERHAN GÖÇMEN

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli