Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekspor sahaya indi

Erdekspor sahaya indi

Balıkesir Süper Amatör Lig takımlarından Erdekspor, yeni sezonu kurban keserek açtı.

Balıkesir Süper Amatör Lig takımlarından Erdekspor, yeni sezonu kurban keserek açtı.
18 Eylül Stadı´ndaki açılış törenine Erdek Belediyesi ve Erdekspor Kulübü Başkanı Mimar Hüseyin Sarı da katıldı. Teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerini ileten Sarı, ?Yeni sezonun kazasız belasız, adaletli ve haksızlıklardan uzak geçmesini diliyorum? dedi.
Sezonun açılış törenine katılan Genel Kaptan Süleyman Oruç, altyapı ağırlıklı, yaş ortalaması 20 olan bir takım kurduklarını vurgularken, ?Sporseverler, bizi, Erdekli gençlere kucak açmamakla eleştiriyorlardı. İşte şimdi onların istediği takımı kurduk. Artık onların da maçlarımıza gelerek Erdekli bu çocuklarımıza manevi destek vermelerini bekliyoruz? dedi. Oruç, yaptıkları iki hazırlık maçında takımın sergilediği oyundan memnun olduğunu vurguladı.
Erdekspor´un eski futbolcularından Mustafa Kulalı ve Enver Damar da, Erdekli gençlerden kurulu kırmızı-beyazlı takımdan başarı beklediklerini belirttiler.
İlk lig maçını 24 Eylül´de, deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan Erdekspor´un antrenörlüğünü bu yıl da Erol Yaver yapacak.
Haber : Önder balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdekspor sahaya indi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı