Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekspor, Reşadiyespor´u gole boğdu

Erdekspor, Reşadiyespor´u gole boğdu

Reşadiyespor: 1 Erdekspor: 5

Balıkesir Süper Amatör Lig maçları geçtiğimiz hafta sonunda devam etti. Erdekspor, Gönen sentetik çim sahada oynanan maçta Reşadiyespor´u 5-1 yendi.
Mert Pehlivan, Müslüm Öz, Emre Can Yılmaz hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Reşadiyespor: Murat, Doğuş, Altuğ, Aral, Tugay, Tahir, Okan, Çağatay, Seyhan, Recep (Enes), Hakan. Erdekspor: Cihan, Volkan, Hamdi, İlhami (Mustafa), Ömer, Mutlu, Semih, Işılay, Elnour Temgbaıt Njoya, Hüseyin Alp (Caner), Ercan (Kazım) kadrosuyla oynadı.
Erdekspor´un vuruşu ile başlayan maçta rüzgarı arkasına alan Reşadiyespor, gol bulamazken kalesinde tehlikeli anlar yaşadı. Her iki takım ilk yarıda gol bulamayınca soyunma odasına 0-0´lık skorla gittiler.
İkinci yarıda bu kez rüzgarı arkasına alan Erdekspor, Reşadiyespor kalesinde gol aramaya başladı. İlk golü Hüseyin ile bulan Erdekspor, yine bir başka akında Hüseyin´in attığı golle 2-0 öne geçti. Maç 2-0 Erdekspor´un lehine devam ederken, Reşadiyespor akınında top ile buluşan Altuğ attığı sert şutla takımının tek golünü attı. Beraberlik için gol arayan Reşadiyespor, Erdekspor´lu Hüseyin´in attığı 3. golüne mani olamayınca skor 3-1 oldu. Hüseyin´in ardından Mutlu ve Caner´den gelen gollerle 90 dakika sonunda gülen taraf olan Erdekspor sahadan 5-1´lik galibiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false