Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek MYO`da kepler havaya!

Erdek MYO`da kepler havaya!

Erdek Meslek Yüksek Okulu`nun(MYO) 2014-2015 mezuniyet töreni yapıldı. Törene, Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ve Erdek Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Ferhat Bağlarlıoğlu`nun da katıldığı tö

Erdek Meslek Yüksek Okulu`nun(MYO) 2014-2015 mezuniyet  töreni yapıldı. Törene, Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ve Erdek Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Albay Ferhat Bağlarlıoğlu`nun da katıldığı törende ilk konuşmayı mezun öğrenciler adına Burcu Karakuş yaptı. Karakuş, duygularını dile getirdi. Ardından konuşan Erdek MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Doğdubay, mezun olan öğrencilere seslenirken, "Bundan sonraki yeni yaşamınızda öncelikli hedefiniz, cumhuriyet değerlerine bağlı şekilde ülkeye hizmet olmalı. Atatürk`ün belirttiği gibi `fikri hür, vicdanı hür` bireyler olun ve akıl ve bilimi kendinize rehber edinin" dedi

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de konuşmasında 1992 yılında kurulan Balıkesir Üniversitesi`nin, 1910 yılında Karesi Muallim Okulu`nun bünyesinden doğduğunu vurgularken, şunları söyledi:
"Şimdi de Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi`nden doğdu. Üniversitemizin hedefi, özgüveni yüksek, dürüst, ahlaklı, bilgili, duygulu, çevresindeki olaylara duyarlı gençler yetiştirmektir. Bugün mezun ettiğimiz sizlerin, çok yararlı hizmetler verip ülkemizin geleceğini oluşturacağınıza inanıyorum."
Ardından, okulu ilk üç dereceyle bitiren Burcu Karakuş, Gülnaz Bulut ve Tuğçe Öztürk`e başarı ödüllerini üst düzey protokol verdi. Daha sonra mezun öğrencilerin başarı belgeleri, Meslek Yüksek Okulu`nun öğretim üyeleri tarafından verildi.
2014-2015 öğretim yılında, Erdek MYO`nun "Turizm ve Otelcilik Bölümü"nden 42, "Yerel Yönetimler Bölümü"nden ise 56 öğrenci mezun oldu.
Haber Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdek MYO`da kepler havaya!
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli