Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdekliler, ganyanı seviyor

Erdekliler, ganyanı seviyor

Erdekliler, at yarışlarına ilgi gösteriyor. Erdek 20 No'lu ganyan bayii Ahmet Kalafat, 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren ganyan bayiini 2007 yılında Süleyman Oruç'tan devralıp ailece işlettiklerini belirtirken, şunları söyledi:

Erdekliler, at yarışlarına ilgi gösteriyor. Erdek 20 No’lu ganyan bayii Ahmet Kalafat, 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren ganyan bayiini 2007 yılında Süleyman Oruç’tan devralıp ailece işlettiklerini belirtirken, şunları söyledi:
“Erdek’teki ganyancılar, her gün yabancı koşu dahil üç koşuya büyük ilgi gösteriyorlar. Bayiliğimize yaz aylarında her gün 1200 dolayında kupon yatırılıyor. Kışın ise yatırılan kupon sayısı 800-900 arasında gerçekleşiyor. Erdekli ganyancılar, sırasıyla İstanbul, Adana, İzmir, Diyarbakır ve Bursa yarışlarını tercih ediyor. ABD, İngiltere, Fransa ve Kuzey Afrika’dan da yarışlar altılı ganyanda yer alıyor.”
2013 yılında, “Türkiye’nin en iyi 50 ganyan bayii” arasında yer almaları nedeniyle kendilerine plâket verildiğini vurgulayan Ahmet Kalafat, “Ülkemizin önemli bayileri arasında bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayiliğimize ilgi gösteren tüm müşterilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.
Öte yandan, Erdek’in ikinci ganyan bayii de kısa bir süre önce açıldı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı