Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdekli sporcular başarıya doymuyor

Erdekli sporcular başarıya doymuyor

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde eğitim alan sporcular kategorilerinde kazandıkları derecelerle, şampiyonluk yaşamaya devam ediyor.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 4-5 Şubat 2023 tarihlerinde Bursa’da yapılan U-14 Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonasına katıldı. 
Türkiye’den binin üzerinde sporcunun yer aldığı şampiyonaya Balıkesir’i temsilen Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları katıldı. 
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, daha önceki yıllarda olduğu gibi 2023 yılında da şampiyonadan çok sayıda madalya kazanarak evlerine döndü. 
U-14 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonasında Yağmur Güner Yüksek Atlama dalında Türkiye 1. si, Ada ÇETİN Yüksek Atlama Türkiye 3.'sü, 60 metre Engelli Koşu da Türkiye 3. sü oldu. 
Aras Gürer 200 metre dalında Türkiye 2.si, Melih Fettah Ağdaş Yüksek Atlama dalında Türkiye 4. sü, 4x200 metre Bayrak Yarışında Türkiye 3. sü, Yusuf Rüzgar Aydın 4x200 metre Bayrak Yarışında Türkiye 3. sü, İsmail Hüseyin Karakaş 4x200 metre Bayrak Yarışında Türkiye 3. sü,  Aras Gürer 4x200 metre Bayrak Yarışında Türkiye 3. sü, Zülal Gültepe 4x200 metre Bayrak Yarışında Türkiye 3. sü, Aras Gürer 60 metre dalında Türkiye 5. si, Esma İbrikçi 200 metre dalında Türkiye 5. si, Kerim Taşcıoğlu 4x200 metre Bayrak yarışında Türkiye 4. sü oldu. 
U-14 Salon Atletizm Türkiye Şampiyonasını değerlendiren Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, sporcularının elde ettiği başarılarından memnun olduğunu söyledi. 
Çoğu sporcularının başarı anlamında beklentilerimi karşıladığına dikkat çeken Gülhan, “Birkaç sporcum yarışmanın verdiği stres ya da dikkatsizlikten dolayı istedikleri dereceleri elde edemedi. Ama her yarışma bizler için bir tecrübe oluyor. Önümüzdeki turnuvalarda bu sporcularımda güzel dereceler elde edecektir. Sonuç olarak şöyle bir gerçek var; biz uzun süreli hedeflere kilitlenmiş durumdayız. Onun için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdekli sporcular başarıya doymuyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı