Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdekli turizmci Seçkin Arslan: ?Erdek´e hizmet edenleri unutmayalım?

Erdekli turizmci Seçkin Arslan: ?Erdek´e hizmet edenleri unutmayalım?

?Osman Mırız´ın ismi Erdek´teki bir caddeye verilmeli?

Erdekli turizmci Seçkin Arslan, ?Erdek´e hizmet veren herkesin başımızın üstünde yeri vardır? dedi.
Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren işadamı Osman Mırız´ın da ?Erdek sevdalısı olduğuna işaret eden Arslan, şunları söyledi:
?Erdek´e kazandırdığı hayvanat bahçesi için 25 milyonun üstünde harcama yaptı. Burada büyük bir cami yaptırdı. Arabası olanlar, yanlarına birkaç kişi alarak cuma namazlarını burada kılsın. Erdekliler olarak hiç olmazsa camiye sahip çıkıp şereflendirelim. Osman Mırız, ülkemizin önemli sanatçılarına Erdek´i tanıttı.?
Mırız gibi bir başka Erdek sevdalısının da Burhan Soydan olduğuna dikkat çeken turizmci Seçkin Arslan, şöyle konuştu:
?Burhan bey, Erdek´e yıllar önce turistik bir otel yapacaktı. Eğer o günkü siyaset engel olmasa, Erdek´in kaderi değişecekti. Kahrolsun, böyle siyaset! Bizim için öncelikle Türkiye, sonra ise Erdek gelir. Erdek olarak yıllardır ilçemize gelen değerli kişilere sahip çıkamadık. Ne Rahmi Koç´u, Erdek´te tutabildik, ne Sinan Vardar´ı, ne de Zeki Müren´i.?
Geçtiğimiz yaz aylarında, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile sohbet ederken, Osman Mırız´ı da konuştuklarını belirten Arslan, ?Sayın Sarı da Osman Mırız´ı çok takdir ettiğini söylemişti. Allah, Mırız´a cennetin kapılarını açsın. Erdek Belediye Meclisi´nin, ilçedeki en güzel caddelerden birine Osman Mırız´ın ismini vererek vefasını göstermeli? dedi.

Haber : Taygun Ertan



Ayhan guder
26.11.2016 01:40:37
Seçkin abiye tamamen katılıyorum Erdek de doğmuş ve yaşayan o kadar çok maddi durumu olan kişi var ama. Osman mırız gibi Erdek sevdalısı Yok.bence doğru bir karar olur dönüp de yaptığı yatırımlara ve istihtama bakarsanız bir değil bir kaç yere ismini vermeniz gerekir; ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YAT OSMAN ABİMMMMMMMM SENİ ÇOKKKKKKKKK ÖZLEYECEĞİZ.

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı