Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Erdekli muhtarlar Edremit yolcusu

Erdekli muhtarlar Edremit yolcusu

İlçemizde görev yapan merkez ve köy kırsal mahalle muhtarları, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın konuğu olacaklar.

Muhtarlar, Edremit Belediyesi ile Edremit Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Edremit Deve Güreşleri Festivali´ne katılacak.
Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan, yaptığı açıklamada, Edremit Belediye Başkanı´nın davetlisi olarak festivale katılacaklarını belirtirken, "Her yıl Edremit´te geleneksel olarak düzenlenen festivale katılmamız için bir davet aldık. Erdekli muhtarlar olarak Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın bu nazik davetine katılacağız." dedi.
Program hakkında da bilgi veren Baycan, "Pazar günü Erdek Belediyesi´nin tahsis edeceği bir otobüs ile sabah 08.30´da hareket edeceğiz. Festival kapsamında gerçekleştirilen deve güreşlerini izleyeceğiz. Pazar günü, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın bize tahsis ettiği bir otelde konakladıktan sonra Pazartesi günü ilçeye geri döneceğiz." dedi.
Sahil Mahallesi Muhtarı ve Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı Semra Baycan, organizasyona şu ana kadar Erdek´ten 14 muhtarın katılmak için isimlerini yazdırdığını, ayrıca Marmara Adalar Belediyesi´nde görev yapan iki muhtarın da katılacağını bildirdi.
Haber : Önder Balıkçı



Ali ER
11.02.2017 08:55:57
PAŞA DA GİDİYOR MU?

  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli