Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´li genç girişimci e-ticaret projesini hayata geçirdi

Erdek´li genç girişimci e-ticaret projesini hayata geçirdi

Erdek İlçesinde e-ticaret girişimi olarak hazırlanan ?Tazevedogal.com? isimli internet sitesi kamuoyuna duyuruldu.

Erdek İlçesinde e-ticaret girişimi olarak hazırlanan ?Tazevedogal.com? isimli internet sitesi kamuoyuna duyuruldu.
Bu projeyle, üreticilerin ürünleri, ?Tazevedogal.com? sayesinde direkt tüketiciye ulaşıyor.
Erdek´li genç girişimci Fulya Genç, Erdek merkez ve kırsal mahallelerde yaşayan çiftçilerin ürettikleri ürünleri direkt tüketiciye ulaştırabilmelerini sağlamak amacıyla kurduğu ?Tazeve-dogal.com? isimli internet sitesini hizmete açtı.
?Tazevedogal.com? internet sitesinin, başta Erdek ve Balıkesir olmak üzere tüm üreticilerin küçük işletmelerin internette mağaza sahibi olmasını sağlayan, ürünlerinin tüm Türkiye´de duyulmasını ve satılmasını amaçlayan bir pazar yeri olduğu bildirildi.
Fikir nereden çıktı?
Yurt dışında oldukça yaygın olan bir model olan abonelikli e-ticaret modeli internetten satış yapmanın en kolay yolu. Siparişlerinizi önceden aldığınız için ne zaman ne kadar ürün hazırlamanız gerektiğini bilir satışlarınızı stok tutmadan gerçekleştirebilirsiniz. İleri tarihlerde ne kadar gönderiniz olacağını gördüğünüz için gelir ve nakit akışı hakkında önceden bir fikriniz olur. Başlangıçta kutu ile satışların gerçekleşeceği web sitesinde, tek ürün satmak için de geliştirmeler devam ediyor.
Ürünlerimi neden internette satmalıyım?
Bölgemiz başta zeytin, zeytinyağı ve süt ürünleri olmak üzere ulusal çapta keşfedilmemiş birçok lezzeti bünyesinde barındırıyor.
Hem Erdek´in bilinirliliğini arttırmak, hem de Erdek´te yetişen, üretilen ürünlerin tüm Türkiye´ye satışını gerçekleştirmek için tazevedogal.com´da yerinizi hemen alabilirsiniz.
Hangi ürünler:
Tazevedogal.com´da çiftçi iseniz taze meyve sebze, işletme sahibi iseniz şarküteri ürünleri, konserveler, zeytin ve zeytinyağı vb ürünler, kuru yemişler gibi her türlü gıda ürününün yanı sıra el yapımı takı, aksesuar, kişisel bakım ürünleri gibi ürünleri de satabilirsiniz.
Neden tazevedogal.com?
Küçük işletmeler ve üreticiler için internetten satış yapmak oldukça maliyetli ve zaman isteyen bir iştir. Kendi web sitenizi yaptırmak için öncelikle bir kurulum ücreti ödersiniz sonrasında da aylık bakım ücretleri talep edilir. Bankalar ile anlaşmalar yapılır ve sanal pos bağlanır. Yine yıllık sabit bir ücret ve komisyon ödemeniz gerekir. Web sitesi kurulumunuz tamamlandığında internetin derinliklerinde kimsenin görmediği on-line bir dükkanınız olur. Satış yapabilmek için web sitenize trafik almanız gerekmektedir. Bunun için de dilerseniz kendiniz, dilerseniz bir uzman ile çalışarak reklam verirsiniz. Bu da oldukça bilgi ve zaman gerektiren, aynı zamanda masraflı bir iştir.
Tazevedogal.com´da ürünlerinizi satmak için bir kurulum ücreti ve aylık bedel ödemezsiniz. Ürünlerinizi internetten satışa açmak artık çok kolay ve ücretsiz. Tazevedogal.com ile ürünler üreticiden tüketiciye direk ulaşır. Amacımız çiftçinin üreticinin kazancının arttırılması, tüketici için ise taze ve doğal gıdanın erişilebilir fiyatlara sunulmasıdır.
Siz de ürünlerinizi tazevedogal.com´da satmaya başlamak için bilgi@tazevedogal.com veya fulya.genc@tazevedogal.com üzerinden ya da 0546 500 1006 nolu telefon ile hemen iletişime geçin.
Fulya Genç kimdir?
1990 Erdek doğumludur. Lise eğitimini Bandırma´da tamamlayan Fulya, üniversite yerleştirme sınavında Türkiye derecesi yapmış, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi´ni bitirdikten sonra İstanbul´da kurumsal şirketlerde dijital pazarlama ve e-ticaret uzmanı olarak çalıştı. Bir süre Yeni Zelanda´da çalışan Fulya Genç, Türkiye´ye dönerek sağlıklı ve doğal yaşam üzerine satışlar gerçekleştiren tazevedogal.com´u kurdu.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false