Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdek´li çiftçiler Ankara yolcusu

Erdek´li çiftçiler Ankara yolcusu

Erdek Ziraat Odası Başkanlığı, üyeleri için 14 Mayıs Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanında yapılacak olan mitinge araç kaldıracak.

Erdek Ziraat Odası Başkanlığı, üyeleri için 14 Mayıs Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanında yapılacak olan mitinge araç kaldıracak.
Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü´nde Ankara´da Tandoğan Meydanı´nda buluşacaklarını bildirdi.
14 Mayıs´ın Dünya Çiftçiler Günü olarak kutlandığını hatırlatan Özgör, yaptığı açıklamada, Türkiye Ziraat Odaları Birliği´nin bu yıl farklı bir 14 Mayıs etkinliği düzenleyeceğini ifade ederek, ?Dünya Çiftçiler Günü, bu yıl ülke genelinden gelen çiftçilerimizle birlikte Ankara Tandoğan Meydanı´nda Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanlığı´nın önderliğinde kutlanacak.
14 Mayıs Pazar saat 13.00´de Ankara Tandoğan Meydanı´nda yapılacak Dünya Çiftçiler Günü kutlamasına bizler de Erdek çiftçileri olarak katılacağız. 13 Mayıs Cumartesi akşamı Erdek Havuzlu Meydan önünden kaldıracağımız otobüslerle büyük bir coşku ve sevinçle Ankara´daki kutlamaya katılacağız. Ankara´ya gitmek isteyen çiftçilerimizin odamıza kayıt yaptırmalarını bekliyoruz.? dedi.
Özgör, açıklamasını şöyle sonlandırdı: ?Ülkemizde tarımın, geniş istihdam alanı yaratması, beslenme ihtiyacını karşılaması, sanayiye hammadde temin etmesi ve nüfusun yarısına yakınını bünyesinde barındırması açısından milli ekonomiye katkısı büyüktür. Her mevsim çalışarak sofralarımızın ekmeğini, meyvesini, sebzesini üreten tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Çiftçiler Günü´nü kutluyorum ve ürünlerinden bol kazanç sağladıkları verimli günler diliyorum.?
Haber Mehmet Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli