Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Erdek´li atletlerden Türkiye Şampiyonasına ilk adım

Erdek´li atletlerden Türkiye Şampiyonasına ilk adım

Balıkesir´de 10-11 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen ?Okullar Arası Puanlı Atletizm Gençler İl Şampiyonası Yarışmaları?na katılan Erdek Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Erdek Anadolu Lisesi öğrencileri önemli dereceler elde ederek okullarını 2

Balıkesir´de 10-11 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen ?Okullar Arası Puanlı Atletizm Gençler İl Şampiyonası Yarışmaları?na katılan Erdek Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Erdek Anadolu Lisesi öğrencileri önemli dereceler elde ederek okullarını 2-3 Mayıs 2016 tarihlerinde İzmir´de yapılacak olan Grup-Bölge Şampiyonası´nda temsil etmeye hak kazandılar.
Balıkesir´de yapılan yarışmalara Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ve Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ali Yongalı ile birlikte giden sporcular, iki gün süren yarışmalarda kıyasıya mücadele ettiler.
Sporcuların üzerinde uzun yıllardır emek veren Antrenör Niyazi Gülhan, katıldıkları yarışmalarda güzel dereceler elde etmenin sevindirici olduğunu belirterek ?İl dereceleri kazanarak Grup-Bölge Şampiyonasına gidecek olan sporcularımıza güvenim tam. İnanıyorum ki bölgeden de çıkıp Türkiye Finallerine de gideceklerdir. Çalışmalarını Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde sürdüren sporcularımız okullarına da sportif başarı anlamında önemli dereceler kazandırmaktadırlar. Sporcularım, önümüzdeki günlerde katılacakları hem kulüp hem de okul yarışlarında yine önemli başarılara imza atacaklardır. Planlı ve disiplinli çalışmanın sonu oraya gidecektir.? dedi.
Gülhan, Balıkesir´de 2 gün süren yarışmalarda yanlarında olan öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarında elinden geldiğince yardım eden Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Yongalıya da teşekkür etti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı