Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdekli atletler finalde

Erdekli atletler finalde

Türkiye Atletizm Federas-yonu´nun gözetiminde gerçekleşen ?Okullar Arası Puanlı Atletizm Grup Birinciliği? karşılaşmalarında Erdekli atletler başarılı oldu.

Karşılaşmalar, 16-17 Nisan 2016 günlerinde, Kocaeli, Eskişehir, Aydın, Gaziantep, Erzincan ve Kastamonu´da yapıldı. Erdek 18 Eylül Ortaokulu öğrencileri, Kocaeli´nde mücadele ettiler. Karşılaşmalara, Atletizm Milli Takım Antrenörü ve beden eğitimi öğretmeni Niyazi Gülhan ve okul müdürü Cumhur Duru ile birlikte giden öğrenciler, Kocaeli´nden çok sayıda madalya ve kupa ile döndüler. Erdekli öğrenciler, bu başarıyla, 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde, Aydın´da yapılacak ?Okullar Arası Atletizm Küçükler Türkiye Şampiyonası Finalleri?ne katılma hakkını elde ettiler.
Yarışmalar hakkında bilgi veren beden eğitimi öğretmeni Niyazi Gülhan, Kocaeli´ndeki başarının ardından, Aydın´da yapılacak final karşılaşmalarında da başarılı sonuçlar beklediğine işaret ederken, ?Sporcularımıza inanıyor ve güveniyorum. Amacımız, Erdek´te daha çok çocuğumuzu sporla buluşturmaktır. Velilerimize sesleniyorum. Çocuklarınızı mutlaka bir spor dalına yönlendirin. Günümüzde çocuklar için en büyük tehlike, obezitedir. Bundan korunmanın tek yolu ise düzenli spor ve dengeli beslenmedir. Zamanı ertelemeyin. Sizlere, elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Sizlerden tek isteğimiz, çocuklarınızı bizlere getirmenizdir. Hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin, çocuklarınızla ilgilenmeye hazırız? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Erdekli atletler finalde
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli