Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Erdekli atletler başarıya doymuyor

Erdekli atletler başarıya doymuyor

Çanakkale´de yapılan TAF Atletizm Festivali Bölge Şampiyonası´na, ?Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü? de kız ve erkek takımı olarak katıldı.

Yarışmalara Kulüp Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ve çok sayıda veli ile giden sporcular, sezonun son yarışmasından da şampiyon olarak dönmeyi başardılar.
R. Beren Özgü, yüksek atlama bölge birincisi; Mina Bayer, 1000 metre bölge birincisi; Cenk Karabacak, yüksek atlamada bölge birincisi, fırlatma topu atmada bölge ikincisi olurken, takımda yer alan diğer sporcular da yarıştıkları branşlarında ikincilikler, üçüncülükler elde ettiler.
Ekim ayında, Isparta´da katıldıkları sezonun ilk yarışına kupayla başlayan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, sezonun son yarışmasında da bölge şampiyonu olarak birincilik kupasını kazanmayı başardı.
Yarışmalar hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Niyazi Gülhan, ?Yorucu bir sezon oldu. Ancak yarışmalarda elde ettiğimiz dereceler yorgunluğumuzu bir anda alıp götürüyor ve diğer yarışmaya konsantre oluyoruz. Bu sezonun son yarışını Çanakkale´de yaptık. Şimdi
9-24 Haziran 2018 tarihleri arasında sporcularımız izni hak etti. 25 Haziran 2018 tarihinde önümüzdeki sezon için çalışmalarımıza başlayacağız? dedi. Haber: Bülent Özgü



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli