Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Erdek’in göğsünü Mırız kabarttı

Erdek’in göğsünü Mırız kabarttı

2022 Yılı Kira Gelir Vergisi (GMSİ) sıralaması açıklandı. İş insanı Yaşar Ceyhun Mırız vergi rekortmenleri arasında ilk 100 arasında yer aldı.

2022 Yılı Kira Gelir Vergisi (GMSİ) sıralaması açıklandı. İş insanı Yaşar Ceyhun Mırız vergi rekortmenleri arasında ilk 100 arasında yer aldı.

Balıkesir'de 2022 yılı Kira Gelir Vergisinde (GMSİ) en yüksek beyanda bulunanlar arasında yer alan iş adamı Yaşar Ceyhun Mırız'a Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman adına teşekkür belgesi verildi.

Ülkesini ve milletini seven her Türk vatandaşının vergisini düzenli ödemesi gerektiğine dikkat çeken Erdek Vergi Dairesi Müdürü Saadettin Candaraoğlu, iş adamı Yaşar Ceyhun Mırız'a tebriklerini ileterek Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı adına teşekkür belgesini takdim etti.

Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman tarafından imzalanan teşekkür belgesinde, “2022 yılında ilimizde Gelir Vergisinde en yüksek beyanda bulunan mükellefler arasında olmanız dolayısıyla kutlar, ülke ekonomisine yaptığınız değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadesine yer verildi.

Yaşar Ceyhun Mırız ziyaret edilmesi ve teşekkür belgesi takdim edilerek onure edilmelerinden dolayı mutluluğunu dile getirerek "Vergi ödemek kutsal bir görevdir. Bu inanç ve anlayışla hareket ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda vergi rekortmenleri listesinde ilk 100’de yer aldığım için mutluyum" diye konuştu.

Haber: Tuncay Ertan



Basri varhan
26.04.2024 15:03:37
Hayatın içinde böyle beyefendi vatansever nadir insanlardan biri olduğunu bizlere göstermiş oldu tebrikler ediyorum

Anahtar Kelimeler: Erdek’ göğsünü Mırız kabarttı
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli