Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´in sorunları hakkında açıklamalarda bulundu.

Erdek´in sorunları hakkında açıklamalarda bulundu.

CHP´den Erdek Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat Yüksel Değirmenci "Türkiye´nin en kötü yönetilen belediyelerinden biri Erdek Belediyesi´dir" diye konuştu.

CHP´den Erdek Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat Yüksel Değirmenci "Türkiye´nin en kötü yönetilen belediyelerinden biri Erdek Belediyesi´dir" diye konuştu.
Değirmenci, düzenlediği basın toplantısında Erdek´in sorunları hakkında açıklamalarda bulundu.
Erdek´in turizmden beklediği kazancı yeteri kadar sağlayamıyor diyerek konuşmasına başlayan Av. Değirmenci "Erdek turizm açısından büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen hak ettiği kazancı sağlayamamaktadır. Bunun nedeni yöneticilerimizin gezip, gördüğü hiç bir uygulamayı gerçekleştirmemesinden kaynaklanmaktadır. Erdek´te yat, dağ, enerji hiçbir turizm gelişmemiş. Bizler bunu başaracağız. İstanbul´dan gelen bir tatilci kesinlikle Erdek´ten memnun ayrılmalıdır, ve gittiği yerlerde Erdek´i anlatmalıdır. İstanbul´a en yakın turistlik alan Erdek. Tatilciler neden Bodrum, Marmaris´e akın etsin?? dedi.
Belediye personelinin maaşları kesinlikle ödenecek
Belediye personelinin alamadığı maaşları ile ilgilide açıklamalarda bulunan av. Değirmenci "Belediye tarafından ödenmeyen maaşlar diyerek ben işçi, memur ayrımında bulunmuyorum. Beni kimse yanlış anlamasın. İşçi ve memur arasında hiç bir fark yoktur. Ben hepsini işçi olarak gördüğüm için hiçbirini ayırmıyorum. Ödenmeyen işçi, memur maaşlarının hepsi benim için aynı derecede önceliklidir. Benim için personel maaşı ve çöp sorunu her şeyin en başında gelir. Bu borçlar nasıl ödenecek derseniz? bu konuya da açıklık getirmek istiyorum. Atıl ve kullanılmayan yerleri satarak bu borçlar çok rahat ödenir. Erdek´in mallarını satarak ödeyeceğiz diye kimse algı yaratmasın. Tabi ki Erdek´in turizmle özdeşmiş yerlerini satma taraftarı değilim. Ama borç bir insanın, kurumun namusudur. Borcunu ödemeyen bir kurum onur ve şerefini muhafaza edemez. Ben hiç kimsenin hak ve hukukunu yemeden bugünlere geldim." diye konuştu. 

Erdek´te basmadığım toprak yok
Av. Değirmenci, kendisi hakkında çıkarılan ?O Erdek´li değil´ söylentilerine ise şu yanıtı verdi: ?Son zamanlarda kulağıma gelen bilgiler dahilinde şahsımın Erdek´li olmadığı yönünde algı yaratılmaya çalışılıyor. Ben buna sadece gülüyorum. Benim Erdek´te basmadığım toprak parçası, doğup büyüdüğüm mahallede oynamadığım oyun yoktur. Ben 18 yaşına kadar Erdek´teydim ve daha sonra astsubay oldum. Tabi ki görevim icabı Erdek´ten uzaklaştım. Ben ekmek peşinde koştum. Bizim kültürümüz çalışarak kazanmaktır. Ben 5 yaşından beri babamın yanında inşaatlarda çalıştım. Allah razı olsun ailemden, bizleri böyle onurlu gururlu bir insan olarak yetiştirdi.?
2003 yılından beri CHP üyesiyim
Şahsının CHP kültürünü bilmediği yönünde çıkan söylentilere de yanıt veren av. Değirmenci "Ben 2003 yılından beri CHP üyesiyim. Hiç bir zaman başka partide görevde bulunmadım. 2003 yılından önce CHP üyesi neden olmadın derseniz, ben devlet memuruydum olamazdım. Başkaları gibi parti parti gezmedim. Neden bunları açıklıyorum? Neden Erdek Belediyesi´ni sorunlarını dile getiriyorum? Çünkü ben Erdek Belediye Başkanlığına aday adayıyım. Erdek Belediyesinin içinde bulunduğu durumu açıklamayıp ta ne yapsaydım? Keşke durum iyi olsa da ben daha iyisini yapacağım diyebilseydim. Belediyenin şuan ki durumu Cumhuriyet Halk Partisi´nin sorunu değil. Belediyenin yanlış yönetilmesi sonucu bu hale gelinmiştir. Türkiye´nin en kötü belediyelerinden birisi Erdek Belediyesi´dir bunu herkes biliyor." diyerek konuşmasını noktaladı.
Haber : Mehmet Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false