Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Erdeke vizyon katacak proje yakında…

Erdeke vizyon katacak proje yakında…

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, projenin sözünü 2009 yerel seçimler öncesinde yaptığı seçim konuşmalarında vermişti.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, projenin sözünü 2009 yerel seçimler öncesinde yaptığı seçim konuşmalarında vermişti.
Yaklaşık yarım asın önce yapılan ve her geçen yıl çadır kente dönüşen çay bahçelerindeki asırlık ağaçları esaretten kurtaracak projede artık sona gelindi.
Proje gerçekleştiğinde, 45 yıldan bu yana aynı yüzüyle hizmet veren çay bahçeleri ile Cumhuriyet Alanında muhteşem değişim yaşanacak.
Değişimin yakında başlayacağı kurtuluş bayramında verildi
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, çay bahçeleri ile Adliye Sarayı yapımına yakın bir zamanda başlayacağını söyledi.
Erdek`in düşman işgalinden kurtuluş töreninde bir konuşma yapan Aysan, göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmaları törene katılanlarla paylaştı.
Yapmayı planladığı projelerinden de söz eden Aysan, yarım asırdır aynı yüzüyle hizmet vermeye çalışan çay bahçelerinde yeni düzenleme çalışmalarının yakın bir zamanda başlayacağı sözünü bir kere daha tekrarladı.
Belediye Başkanı Aysan, yeni çay bahçe projelerine ilave olarak, 1 asır önce inşa edilen Erdek Hükümet Konağında çok zor koşullarda hizmet vermeye çalışan adliye personelinin yanı sıra bina içinde hizmet üretme mücadelesi veren diğer kurum çalışanlarını da yakından ilgilendiren yeni Adliye Sarayı yapımının çay bahçeleri yapımı ile birlikte başlanacağını açıkladı.
Aysan, görevdeki üç yıllık sürede, yeni devlet hastanesi, anaokulu, Zeytinli Ada Arkeoparkı, kapalı spor salonu ile Apostol Mesire Yerinin ilçeye kazandırıldığını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı