Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek´e kayıtlı 12 bin araç var

Erdek´e kayıtlı 12 bin araç var

"Trafik, sabır ve saygı gerektiren bir kültür işidir"

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Doğru, yaklaşan yaz aylarına dikkat çekerek, "Her yaz, ilçemizin en önemli sorunu trafik yoğunluğu oluyor. Erdekliler ve yaz aylarında ilçemize gelecek konukların trafik kurallarına eksiksiz uymalarını bekliyoruz" dedi.
Trafiğin sabır ve saygı gerektirdiğinin altını çizen Doğru, şunları söyledi:
"Trafik, bir kültür işidir. Gerek sürücüler ve gerekse yayaların trafik kurallarına uymaları trafiğin sağlıklı bir şekilde akışını sağlar. Yaz aylarında, sıcaklar nedeniyle vatandaşlar, nedense daha tahammülsüz oluyor. Sürücülerin, kesinlikle hız yapmamaları gerekir. Ulaşacağınız bir yere biraz geç ama sağlıklı bir şekilde gidin. Önümüzdeki yaz döneminde de motorize ekiplerimiz ve motorlu timlerimiz görev yapacak."
"Kaza olmasın, kimsenin burnu kanamasın" diyen Doğru, motosiklet sürücülerinin mutlaka kask kullanmalarını isterken, şu değerlendirmede bulundu:
"Geçtiğimiz günlerde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir toplantı yaptık. Onlar da huzurlu bir Erdek istiyor. Tabii ki, bu huzurun sağlanması için burada yaşayan herkesin, elinin taşın altına koyması gerekir."
Amaçlarının ceza yazmak değil, sürücüleri eğitmek olduğuna dikkati çeken İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Doğru, Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne kayıtlı 12 bin aracın olduğunu sözlerine ekledi. Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Erdek kayıtlı araç
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false