Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erdek-Doğanlar hattına yeni minibüs

Erdek-Doğanlar hattına yeni minibüs

Erdek-Doğanlar hattında yıllardır çalışan tek minibüse ikinci bir minibüs hattı ilave edildi

Erdek-Doğanlar hattında yıllardır çalışan tek minibüse ikinci bir minibüs hattı ilave edildi
Doğanlar Mahallesi sakinlerinden Deniz Yüksel, Doğanlar Mahallesi halkının toplu taşımadan etkin bir şekilde yararlanabilmesi için Doğanlar Mahallesi ile Erdek İlçesi arasında toplu yolcu taşımacılığı yapan tek minibüse ikinci bir aracın eklendiğini söyledi.
Doğanlar Mahallesi sakinlerinin yanı sıra mahalleyi ziyaret edecek tatilciler için toplu yolcu taşımacılığının önemini bildiklerini belirten Yüksel, köye kazandırdığı minibüsün ilk seferinin 5 Mayıs 2014 Pazartesi günü Doğanlar Mahallesinden Erdek'e gitmek üzere saat 08:00'de başlayacağını ifade etti.
Minibüsün 14 yolcu kapasiteli olduğuna değinen Yüksel, 30 Mart 2014'e kadar köy, ardından mahalleye dönüşen Doğanlar'ın, hızla gelişimi ve cazibe merkezi olabilmesi için halkın Erdek İlçesinden Doğanlar Mahallesi'ne ulaşımı açısından toplu yolcu taşımacılığın önemini bildiklerini bu nedenle köye ikinci bir minibüs hattını eklediklerini kaydetti.
Erdek Belediye Garajının kullanılacağını bildiren Yüksel, Doğanlar Mahallesi ile Erdek İlçesi arasında araç kalkış-dönüş saatlerini ise şöyle açıkladı:
Doğanlar Mahallesi-Erdek İlçesi: Saat 08:00
Erdek İlçesi-Doğanlar Mahallesi: Saat 12:00
Doğanlar Mahallesi-Erdek İlçesi: Saat 13:00
Erdek İlçesi-Doğanlar Mahallesi: 14:30


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı