Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Erdek-Bandırma yolcu ücreti 4 Lira

Erdek-Bandırma yolcu ücreti 4 Lira

Erdek-Bandırma yolcu taşıma ücreti zamlandı. Erdekten Bandırmaya 3 TL olan sivil yolcu ücreti 4 liraya yükseldi. Yeni ücret tarifesi hafta başından bu yana uygulanıyor.

Erdek-Bandırma yolcu taşıma ücreti zamlandı. Erdek`ten Bandırma`ya 3 TL olan sivil yolcu ücreti 4 liraya yükseldi. Yeni ücret tarifesi hafta başından bu yana uygulanıyor.
S.S. Erdek Minübüs-Midibüs-Otobüs İşletmesi Kooperatif Başkanı Necati Elmas zamma gerekçe olarak motorin fiyatlarının artışının yanı sıra 1,5 yıl önce sivil yolcu taşıma ücretine yapılan 50 kuruşluk zammı gösterdi. Yeni zamla birlikte Erdek-Bandırma öğrenci ulaşım ücreti de 2,50 TL oldu.
Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Elmas,"Yolcu ücretlerine en son zammı 2008 yılında gerçekleştirmiştik. Yaklaşık 3 yıldır yolcu ücretleri zamlanmıyordu. Ama motorin fiyatları ayda 2-3 defa zam görüyordu. Maliyetlerimiz yükseldi, kar oranlarımız neredeyse ortadan kalktı" dedi.
Kooperatif Başkanı Elmas devam eden açıklamasında; "Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği`nin 8 Nisan 2011 tarih 215 sayılı aldığı karara göre Erdek-Bandırma hattı (sivil yolcu) 4 TL, Öğrenci 2,50 TL, Erdek-Bandırma (Kamplar) 2,50 TL, Erdek-Bandırma (sivil yolcu 1 aylık paso) 160 TL, Erdek-Bandırma (öğrenci 1 aylık paso) 100 TL`ya yükselmiş olup öğrenci tarifesi okul zamanı sözleşmeli öğrenciler için geçerlidir şeklinde konuştu.
Taygun ERTAN


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli