Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek ve 20 İlçede Can Dostlarına Sağlık ve Şefkat!

Erdek ve 20 İlçede Can Dostlarına Sağlık ve Şefkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sokaktaki can dostlarına yönelik öncü hizmetleri ile dikkat çekiyor.

 

 Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sokaktaki can dostlarına yönelik öncü hizmetleri ile dikkat çekiyor. VETBÜS ve VETBULANS araçlarıyla sadece veteriner müdahaleleri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Erdek sakinlerinin sevgisi ve desteğiyle birleşerek, sokaktaki can dostlara sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.
‘’BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ERDEK’DE CAN DOSTLARIMIZA SAĞLIK GETİRİYOR!" 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek dahil olmak üzere 20 ilçede, sokaktaki can dostlarına yönelik kapsamlı bir hizmet sunmak amacıyla devreye aldığı VETBÜS ve VETBULANS ile öne çıkıyor. Mobil klinik ve ambulans; sağlık taramalarından aşılama işlemlerine, parazit mücadelesinden acil müdahalelere kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunarak, bölgedeki hayvanların sağlığını koruma misyonunu başarıyla yerine getiriyor.
‘’CAN DOSTLARIMIZ İÇİN ATTIĞIMIZ İLERİCİ ADIMLAR’’ 
Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla Erdek ve 20 ilçede özel olarak tasarlanmış 'Pati' adını taşıyan beton beslenme ünitelerini kullanıma sunuyor. Bu özgün proje, can dostlarımızın beslenme noktalarındaki zorluklara çözüm getirerek, mama kaplarının kaybolmanı ve yağışlarda zarar görmesini önlüyor. Büyükşehir, bu ilerici adımlarıyla can dostlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini hedefleyerek çalışmalarını sürdürüyor. 

Haber Merkezi

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı