Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erdek Ülkü Ocağı’nda nöbet değişimi

Erdek Ülkü Ocağı’nda nöbet değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilciliği’ne Mustafa Kocabıyık getirildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilciliğini yürüten Arif Kılıç’ın, MHP Erdek İlçe Başkanlığı’na atanmasıyla göreve Mustafa Kocabıyık getirildi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilciliği görevini yaklaşık 3 yıldır yürüten Arif Kılıç görevini Mustafa Kocabıyık'a devretti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir Temsilcisi Kazım Çalışkan'ın da hazır bulunduğu devir teslim töreni Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilciliği’nde yapıldı.

Görevi devralan Mustafa Kocabıyık, yaptığı konuşmada “Bu onurlu görevi devraldığım Arif Kılıç başkanım büyük işler başarmıştır. Bizde kendilerinin yakmış olduğu meşaleyi söndürmeden ileriye taşımak boynumuzun borcudur” dedi.

Ülkücülük ruhunu bilerek bu davaya gönül vermiş biri olarak şahsını bu göreve layık gören Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın tensipleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir Temsilcisi Kazım Çalışkan’ın takdirleri ile getirildiğini dile getiren Kocabıyık, “Bu kutlu davada görevimi en iyi şekilde yerine getirmek için elimden gelen tüm gayreti göstererek davama sonsuz bağlılıkla davranacağıma tüm gönlümle inanıyor ve bu davayı en yüksek mertebeye getirmek için çalışacağıma söz veriyorum. Ülkü Ocağı vatanına ve milletine bağlı, ihanet etmeyen, geçmişine bağlı şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkacak vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü sağlamak üzere bireyler yetiştirmek için önemli gayretler gösteren büyük bir eğitim kurumu olduğunu belirtmek istiyorum. Yeni görevimin Erdek'imize ve Türk Milleti için hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyerek sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Kocabıyık, Türk Bayrağını öperek görevi Arif Kılıç'tan devraldı.

MHP Erdek İlçe Başkanlığı’na atanan Arif Kılıç ise yaptığı konuşmada “Şanla şerefle yürütmüş olduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilciliği görevinden Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin tensipleri, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç’un takdirleriyle MHP Erdek İlçe Başkanlığı’na atanmıştım. İlk günden beri beni yalnız bırakmayan ömrünü ülkücü camiaya adamış yol arkadaşım Mustafa Kocabıyık’ın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilciliği’ne getirilmesinden dolayı çok mutluyum. Dava arkadaşıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Erdek Temsilciliği görevinde bulunmuş tüm ülküdaşlarımıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bayrak değişim töreninde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir Temsilcisi Kazım Çalışkan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bandırma Temsilcisi Uğur Özkurtbay ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Susurluk Temsilcisi Egehan Fürat’ta hazır bulundu. 

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Erdek Ocağı’ nöbet değişimi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı