Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek turizmine yeni soluk: “Palmon Hotel”

Erdek turizmine yeni soluk: “Palmon Hotel”

Erdek’in “Çuğra” bölgesinde, 1960’lı yıllardan beri “Eker Otel”, daha sonra “Eker Bermuda Otel” olarak hizmet verdikten sonra kısa bir süre de “Erdek Öğretmenevi” konumunda turizme hizmet sunan turizm tesisi,

Erdek’in “Çuğra” bölgesinde, 1960’lı yıllardan beri “Eker Otel”, daha sonra “Eker Bermuda Otel” olarak hizmet verdikten sonra kısa bir süre de “Erdek Öğretmenevi” konumunda turizme hizmet sunan turizm tesisi, yepyeni bir dizayn ve yenilenmiş yüzüyle bu sezondan başlamak üzere “Palmon Hotel” ismiyle ilçe turizminin hizmetine girdi.
Otelin sahipleri Koray-Deniz Özbeyli çifti, Erdek turizmine yepyeni bir soluk olarak hizmete soktukları “Palmon Hotel” hakkında şu bilgiyi verdiler:
“Otelimizin 30 odası var. Erdek turizmine yepyeni bir hizmet anlayışıyla hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu ilk sezonumuz oluyor. Otelimiz yalnız yaz mevsiminde değil, kışın da hizmetini sürdürüyor. Amacımız, yıllar önce olduğu gibi yeniden Erdek’e yabancı turistleri de getirmektir. Bunun için turizm acenteleri aracılığıyla girişimlerimiz sürüyor. Almanya ve Belçika olmak üzere çeşitli ülkelerden Erdek’e yabancı turist gelmesi gerekir. Tabii bu yalnız bizim çabamızla olmaz.               
Erdek’te, turizm sektörünün içinde bulunan herkesin birlik ve beraberlik içinde çaba harcaması zorunludur.”
KAPIDAĞ’I İHMAL ETTİK
Öncelikle Bursa, İstanbul ve Ankara gibi büyük kentlerde yaşayanların Erdek’e gelmelerini hedeflediklerini vurgulayan Özbeyli çifti, Erdek turizminin yıllardır Kapıdağ’ı ihmal ettiğine dikkati çektiler. Koray-Deniz Özbeyli, “Erdek turizmi artık deniz-güneş-kum üçgeninden mutlaka çıkmaları, turizmini çeşitlendirip, 12 aya yaymayı başarmalıdır” dediler.
Özbeyli çifti, önümüzdeki günlerde, Erdek’te etkin bir “Turizm İşletmecileri Derneği” kurulması için girişimlerde bulunulacağına işaret ederek, “Böyle etkin bir kurum, Erdek turizmine katkı sağlayacaktır” diye konuştular. 
Haber: ÖNDER BALIKÇI



Figen Özdemir
3.08.2023 11:04:34
Hoteliniz çalışmak istiyorum

Anahtar Kelimeler: Erdek turizmine soluk: “Palmon Hotel”
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı